2777
2789
عنوان

من به مردم این شهرها علاقه ی شدیدی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 8611 بازدید | 228 پست
عزیزم من خودم ترک قزوینم تاریخ میخونم و به شیراز سفر داشتم شیراز بزن گوگل ۹۹ درصد مردمامش لرن و درصد ...

دفعه دیگه خواستی دروغ بگی حواست باشه اینقدر ضایع دروغ نگی

۸۴ درصد مردم شیراز فارسن و تازه رتبه بعدی ترکا هستن نه لرا🤣🤣

گیلانی ها که خیلی خوبن ..چرا باید دوست نداشته باشن ؟

نمیدونم 

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم یه شهری بودم اسمشو نمیارم رفتم آشپز خونه ی بیمارستان در حد دو دقیقه از گاز استفاده کردم پولشو از ...

هم اتاقیم تو دانشگاه بود

از قضا اومدم شهرشون زندگی کردم چندین سال 

یعنی خیلی وحشتناک 

از اون مدلی که میگن نمیرینیم که گشنمون نشه

چیزی به اسم مهمون تو قاموسون وجود نداره 

من یزدی و همدانی و اصفهانی و  ....دیدم ( توهین نشه مردم میگن من نه ها)

همه میگن خسیسن ولی برای مهمون خوبن دست و دلبازن 

نمیدونم اهل چه شهری هستی ولی حرف ایشون مبنا داره مبنای جامعه شناسییچیزی مثل هویت یابی با اون ویژگی م ...

بله. 

مطالعات فرهنگی کارشون همینه. من منکر تاثیر محیط نیستم. منکر اینکه جوامع مختلف ویژگی‌های متفاوتی دارند نیستم. این‌جا حوزه سخن چیز دیگریست.

قضاوت‌های فردی خیلی اوقات با واقعیات فرهنگی سازگاری نداره و خیلی اوقات برداشت شخصی یک نفر از رفتار خوب یا بد یک نفر اهل فلان جا، عمری بار منفی یا مثبت بهش القا می‌کنه که تو هر تصمیمی با متوجه شدن اینکه فرد اهل اونجاست اعتماد بی‌جا یا سوءظن بی‌مورد داشته باشه که این‌ها اخلاقی نیست.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
خواستن لرها رو بچسبونه ب شیرازی ها ولی موفق نشد😂😂😂

من لرم ساکن شیراز تاریخ خوندی سلسله کریم خان زند لر که پایتخت خودش و شیراز کرده بود و خبر داری لر ها چند ساله ساکن شیرازن خودت مال کجایی توهین میکنی

لُرم🔥گلونی نماد قومم 👑بزرگ و نجیب زاده ام🌙دلارا صالحی 🌱 توماجم 🤲هادی چوپان 💪قاسم فاضلی 🎹

خواستن لرها رو بچسبونه ب شیرازی ها ولی موفق نشد😂😂😂

حالا انگار چیه که بخواد کسی خودشو بچسبونه

گلونی لری هویت لر 💯بروهی لرستانات❤️ لر بختیاری و لر ثلاث❤️ یعنی میشه دستشون رو شه🥹 یه سری از تاپیکا قشنگن مشکلی هم ندارن ولی یهو میبینی میترکه💣 خیلی بی دلیل، واسه اینکه یه عده.............. جای خالی با سلیقه قشنگت پر کن😉

تجربه شخصیم:

شیرازیا به شدت مهربون و خوشگلن❤️

جنوبیا به شدت با معرفتن❤️

شمالیا خیلی مهمون نوازن، و دستپختاشون محشره❤️

کردا بی نهایت مردم دار و باغیرتن❤️

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم"                   صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                                                                              🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍  

بنده نه گیلان رفتم و نه جایی که کرد باشه😂

فقط شیراز رو رفتم که باحالن البته قصد بی احترامی ندارم یکم مثل خودم حال ندارن❤😂 من و آجیم اونجا به این نتیجه رسیدیم که احتمالا ما هم اصالتا شیرازی ایم😂

لطفا دعوا و جدل نکنید، حالا چه فرقی داره چه قومیتی داریم کجا زندگی میکنیم

بخدا من ادم دیدم توی نقطه صفر مرزی با هزار مشکل و محدودیت خیلی شریف تر از کسی بوده که ناف شهرای خوب و شلوغ و پیشرفته ایران زندگی میکنه

زشته بس کنید دیگه

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°