یبار اینجوری درست کن مرغتو بچین کف ماهیتابه روغن بریز درشو ببند هر ورشو بیست دقیقه سرخ کن بعدش دوتا پیازو خلال کن بریز پاش بعدش هویجو حلقه ای و فلفل دلمه ای خلال کن بریز روشون و اینا رو هم حدودا ده دقیقه تفت بده.
بعد فلفل زردچوبه نمک دارچین زنجبیل یکمم زیر اسیاب شده اضافه کن و پنج دقیقه تفت بده بعد بینشو باز کن یکم روغن بریز رب گوجه دوتا قاشق بریز تو روغن سرخ شه حواست باشه رنگش. برنگرده بعد با همه موادت تفت بده
بعدش دوتا چوب دارچین و ی برگ بو بزار تو ماهیتابه
زعفرون دم کن فراوون بریز همه جاش
بعد پنج دقیقه اب جوش بیار بریز روش و زیرشو تا زمان جوش اومدن متوسط بعد جوش کمش کن بزار دوساعت سه ساعت بمونه
نوش جونتون🌱