2777
2789
عنوان

مرغام به شدت بدمزه میشن واقعا چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 903 بازدید | 66 پست
کم بریزظرفت زیاد بزرگ نباشهدر حدی که روی مرغارو بگیرهمن خودم یکم زیاد میریزم و نیزارم دو ساعت حسابی ...

اخه ما اب مرغم میریزیم توی کاسه میخوریم.

مثلا ۱۰ تیکه گوشت رو یه پارچ اب بریزیم کافیه؟

عزیزم پیاز رنده کن بریز کف تابه مرغ و بزار داخلش زعفرون نمک و فلفل بزن هویج و فلفل دلمه، بزار با شعله کم یک ساعت بمونه خودش اب میندازه ، بعد که ابش کشیده شد یکم سرخ میشه رب بزن اب جوش یک لیوان بریز بزار جا بیافته اینقدر خوشمزه میشه که نگو 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مرغ رو با پیاز و سیر و زردچوبه و فلفل و نمک و دوتا لیوان آب بزار تو قابلمه آبش جوش اومد کف روشو بگیر یه ساعت بپزه مدام سر بزن اگه دیدی آبش کمه و هنوز نپخته یه لیوان آب جوش اضافه کن تا زمانی که آبش به یک پیاله ماست خوری رسیده باشه و کامل پخته باشه اما در حدی نباشه که وا رفته بشه بعد زیرشو خاموش کن و آبشو از صافی رد کن مرغ رو با یکم روغن و یکم کره سرخ کن و موقع سرو رب انارم بزار سر سفره کنار زرشک پلو و سالاد کاهو محشر میشه 

متاهل و متعهد درخواست دوستی آقایون=رد و تحویل اسکرین شات درخواست به نی نی یار                              

اول اینکه مرغ کوچیک همیشه بگیر اصلا بزرگ نگیر

بعد برای مهمونات همیشه مرغ تازه بخر

این خودش ۲تا اصل مهمه

مرغ رو خوب کاری میکنی اول بزار تو اب چند غل بزنه 

حتما زعفرون بریز تو مرغت برای مهمونات فوق العاده تاثیر داره.

پیاز فراوون تیکه های مرغ رو بزار روش باهم تفت بده

بعد کمی زردچوبه و فلفل سیاه بریز.

هویج رو حلقه حلقه کن ، فلفل دلمه رو هم خورد کن، 

اینا مقدارش سلیقه ایه، تست کن ببین چطور پسندتونه

هویچ زیاد شیرین میکنه، فلفل دلمه زیاد کمی تلخ

زیاده روی نکن بستگی به تعداد تیکه های مرغت داره.

برگ بو، آویشن، چوب دارچین، حتی مثلا ۲،۳تا دونه هل

اینا روهم تست کن اینا همه سلیقه ایه

برگ بو روهم زیاد نریز یک برگ کوچیک

اینارو هر بار خودت باید در کنار هم یا جدا تست کنی ببینی کدوم خوش طعمتر و باب میلتون میشه چون کم و زیاد کردن هر کدون از اینا طعم مرغ رو عوض میکنه

اینجا تمام حنجرهها لاف میزنند✻هرگز کسی هر آنچه که میگفت نبود ✿ برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمیفهمد هر توضیحی اضافه است⛔              آنان که میفهمند عذاب میکشند، آنان که نمیفهمند عذاب میدهند ➦➦➦➦➦➦➦ در این شهرصدای پای مردمیست که: همچنان که تو را در آغوش میگیرند❅طناب دار تو را میبافند❃صادقانه دروغ میگویند❋خالصانه خیانت میکنند✾ این مردم از دور دوست داشتنی ترند در این شهر هرچه تنهاتر باشی  خوشبختری❁  ↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯               هر چقدر آدمهارو بیشتر میشناسی تنهائیت، دلچسبتر میشه☞ هرگز با انسانهای احمق و نادان بحث نکنید متاسفانه بعضیها رو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت                   𓊉مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند انسان عادت دارد چیزی را که نمیفهمد مسخره کند𓊈                                                           ⦅به راهی که اکثر مردم میروند شک کن، چون بجای فکر کردن تقلید میکنند از متمایز بودن نترس انگشت نما بودن بهتر از  احمق بودن است  ───༺♡༻─── ╚═══✮❁•°❀°•❁✮════╝

اون چند غل اول کار که ابش رو میریزی دور زهم مرغ رو میگیره تاثیر داره

اینجا تمام حنجرهها لاف میزنند✻هرگز کسی هر آنچه که میگفت نبود ✿ برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمیفهمد هر توضیحی اضافه است⛔              آنان که میفهمند عذاب میکشند، آنان که نمیفهمند عذاب میدهند ➦➦➦➦➦➦➦ در این شهرصدای پای مردمیست که: همچنان که تو را در آغوش میگیرند❅طناب دار تو را میبافند❃صادقانه دروغ میگویند❋خالصانه خیانت میکنند✾ این مردم از دور دوست داشتنی ترند در این شهر هرچه تنهاتر باشی  خوشبختری❁  ↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯               هر چقدر آدمهارو بیشتر میشناسی تنهائیت، دلچسبتر میشه☞ هرگز با انسانهای احمق و نادان بحث نکنید متاسفانه بعضیها رو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت                   𓊉مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند انسان عادت دارد چیزی را که نمیفهمد مسخره کند𓊈                                                           ⦅به راهی که اکثر مردم میروند شک کن، چون بجای فکر کردن تقلید میکنند از متمایز بودن نترس انگشت نما بودن بهتر از  احمق بودن است  ───༺♡༻─── ╚═══✮❁•°❀°•❁✮════╝

من شنیدم رُب  انار برای تزئین روش و طعمش آخر کار هم خوبه موقع سرو امتحان کن.

قارچ هم خوبه اگر بزرگ بود حلقه حلقه کن و با قارچهای کوچیک و کمی جعفری و خلال سیب زمینی، هویج تزئین کن البته هویج و قارچ پخته شده دیگه نه خام.