2777
2789
عنوان

مرغام به شدت بدمزه میشن واقعا چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 903 بازدید | 66 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم وقتی میخوای سرخ کنی زردچوبه نزن تلخ میشه. 

اول بذار خالی یه جوش بخوره ابشو خالی کن مرغا رو دوباره آب بگیر بذار آبش بره. بعد سرخ کن  و از ظرف دربیار. بعد هویچ سرخ کن بعدش فلفل دلمه ای و پیاز سرخ کن رب  و ادویه هم بزن بعد مرغا رو بچین روشون و آب جوش بریز بذار کامل پخته بشه.

بعد گریل دوباره میذاری تو آبش بپزه؟یا همون نیم پز میکنی بعد گریل میکنی بعد با آبش سرو میکنی

نه دیگ دوبازه بزاری ابکی میشه بده

با حرارت کم گریل کن

تو سرخ کن با دمای ۱۷۰ میزارم عالی میشه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

خوب نه هویج میزنی نه فلفل دلمه  انتظار طعم‌خوبم داری..ادویه هم برگ بو و چوب دارچین و پودر پاپریکا اضافه کن بوی زهم مرغ گرفته شه...یه دونه هم چوب کرفس بنداز توش بوی مرغا کامل میگیره

نه دیگ دوبازه بزاری ابکی میشه بدهبا حرارت کم گریل کنتو سرخ کن با دمای ۱۷۰ میزارم عالی میشه

آها فهمیدم

درست میکنم حتما به نظر خوب اومد

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

من پیاز و فلفل دلمه ای اگه داشته باشم با کره تفت میدم بعدزرچوبه میزنم  مرغارو توش یه کم سرخ میکنم یه کم زعفرون میزنم  زنجبیل و چوب دارچین وروش آب می‌ریزم تا قشنگ می‌ پزه .در آخر زرشک و سرخ میکنم روش آب زعفرون یه قاشق می‌ریزم بعد آب زرشک و که یه کم شیرینه با رب یه کم از آب مرغ قاطی میکنم می‌ریزم رو مرغ پدر قابلمه رو ور میدارم مرغ حسابی روش خشک میشه انگار برشته است تقریبا نیم ساعت 

هرکس میخوره عاشقش میشه