2777
2789
عنوان

مرغام به شدت بدمزه میشن واقعا چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 66 پست
آها فهمیدمدرست میکنم حتما به نظر خوب اومد

من بروکلی هم میزارم اونم خوب میشه کنارش

اگ دلت خواست اخر پخت اب مرغ دوتا کوجه سالمم بزار بپزه کنار برنج بچه ها دوست دارن

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

اگه اول مرغو با آب نارنج یا یه ترشی دیگه بپزی و آخری سرخش کنی، طعمش بهتر میشه. وقتی اول سرخ میکنی، سطح مرغ در اثر روغن و حرارت خشک و سفت میشه و مواد بهش نفوذ نمیکنه تا خوش طعمش کنه. اما اول که بپزی مواد به خوردش میره و بهش طعم میده. البته با حرارت کم پخته بشه که وا نره و له نشه و موهدش کم کم بهش طعم بده.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ایندفعه اینطوری درست کردم مهمونام میخواستن ظرفا روهم بخورن. اول گذاشتم ۵دیقه جوشید آبشو خالی کردم دوباره گذاشتم با نمک و زردچوبه و فلفل سیاه بپزه. یکم ک نیم پز شد و بوی زهمش رفت دراوردم سرخ کردم بعد رو همون ماهیتابه کره فراوون ریختم دمکنی هم گذاشتم و ماهیتابه رو گداشتم روبخاری. تا اخر شب قشنگ پخته بود و بوی اکبرجوجه دلتو آب میکرد😋

من بروکلی هم میزارم اونم خوب میشه کنارشاگ دلت خواست اخر پخت اب مرغ دوتا کوجه سالمم بزار بپزه کنار بر ...

مرسی عزیزم

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

اگ‌میخواین مرغاتون خوش مزه بشه ... گوشت مرغ شسته شده  بزارین تو یه ظرف و ۱ لیوان الی 2 لیوان عرق نعنا روش بریزین بزارین تا نیم ساعت دقیقه  بمونه لازم نیس چیز دیگه ای اضافه کنین  (بستگی به بو و غلظت عرق نعناتون داره اگ کیفیتش بالا بود تا ۲۰دقیقه هم خوب و گرنه تا ۳۰دقیقه ) 

بعداز نیم ساعت گوشت  مرغ رو بردارین از عرق نعنا لازم نیس گوشت  مرغ رو دوباره بشورین   اگ خواستین کبابی کنین که موادلازم مثل ماست وزعفرون و پیاز  اضافه میکنین و .  و اگ بخوایین بپزین تو آب یا روغن بازم لازم نیس  مرغ مزه دارشده با عرق نعناع رو بشورین

اینقد بافت مرغ نرم و لطیف میشه و طعمش خوب میشه که حد نداره تجربه کردم که میگم 👌👌

یبار اینجوری درست کن مرغتو بچین کف ماهیتابه روغن بریز درشو ببند هر ورشو بیست دقیقه سرخ کن بعدش دوتا پیازو خلال کن بریز پاش بعدش هویجو حلقه ای و فلفل دلمه ای خلال کن بریز روشون و اینا رو هم حدودا ده دقیقه تفت بده. 

بعد فلفل زردچوبه نمک دارچین زنجبیل یکمم زیر اسیاب شده اضافه کن و پنج دقیقه تفت بده بعد بینشو باز کن یکم روغن بریز رب گوجه دوتا قاشق بریز تو روغن سرخ شه حواست باشه رنگش. برنگرده بعد با همه  موادت تفت بده  

بعدش دوتا چوب دارچین و ی برگ بو بزار تو ماهیتابه 

زعفرون دم کن فراوون بریز همه جاش 

بعد پنج دقیقه  اب جوش بیار بریز روش و زیرشو تا زمان جوش اومدن متوسط بعد جوش کمش کن بزار دوساعت سه ساعت بمونه 

نوش جونتون🌱 

روشت اوکیه اما تو چاشنی برای خوشمزه هر شدن مرغ اضافه نمیکنی... حتما زعفرون یا فلفل دلمه ای نیازه

برفرض اگر اینهارو هم قبلا میزدی و مرغت بد طعم بود بهتره مارک مرغتو عوض کنی بعضی مرغها با یه لیتر زعفرون ابکرده هم بپزیشون بازم بدطعمننننن

یه بارم اینطوری درست کنمرغارو بجوشون آبشو خالی کنبعد بزار با یه پیاز بزرگ و نمک و فلفل و زردچوبه و ی ...

چقدر اب بریزیم روش کافیه؟

من همیشه اب زیاد میریزیم بد میشه

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

چقدر اب بریزیم روش کافیه؟من همیشه اب زیاد میریزیم بد میشه

کم بریز

ظرفت زیاد بزرگ نباشه

در حدی که روی مرغارو بگیره

من خودم یکم زیاد میریزم و نیزارم دو ساعت حسابی بجوشه مرغا بپزه.. اخرش ابش کم میشه

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...
یبار اینجوری درست کن مرغتو بچین کف ماهیتابه روغن بریز درشو ببند هر ورشو بیست دقیقه سرخ کن بعدش دوتا ...

یعنی قبلش نذاریم بپزه ابشو بریزیم؟

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

بعضی رب ها غذارو بدمزه میکنن . من اصلا مرغ ربی خوشم نمیاد

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

نباید بشوری همینکه یبار میجوشونی و آبشو دور میریزی بسته

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

اول مرغارو با اب بشور بعد بزار تو بشقاب ابش بره تو این مدت پیاز خورد کن بریز تو قابلمه که سرخ بشه بعد مرغارو بچین رو پیاز ها که اونم همراه پیازا قشنگ سرخ بشه دو طرفش.. بعد اب بریز بزار با اب بپزه مرغات بعدشم مخلفات ادویه و رب و اینا بهش اضافه کن ما همیشه اینطوری درست میکنیم خیلی خوش مزه میشه

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟به دعاهاتون خیلی نیاز دارم