2777
2789
عنوان

مرغام به شدت بدمزه میشن واقعا چرا

902 بازدید | 66 پست

اول اول با یه دونه پیاز می‌ذارم ۵ دقیقه جوش بیاد عدش آبشو می‌ریزم دور بعد مرغا رو می‌شورم ا روغن و زردچوبه نسبتاً زیاد و فلفل سیاه سرخ می‌کنم بعد پیاز داغ می‌کنم ربو سرخ می‌کنم آب جوش می‌ریزم بعدش مرغارم می‌ذارم داخل آب جوش که داخلش رب هست بپزه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زردچوبه زیاد مزه اش خوب نیست

مرغ و با پیاز ویدونه هویج ویه تیکه چوب دارچین میپزم

بعدش سرخ میکنم خیلی خوشمزه میشه

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

یه بارم اینطوری درست کن

مرغارو بجوشون آبشو خالی کن

بعد بزار با یه پیاز بزرگ و نمک و فلفل و زردچوبه و یردنه برگ بو حسابی بپزه

بعد تو تابه کره آب کن مرغارو بچین .. روشون هم زعفرون دم کردخ بریز.. با حرارت کم همه جاشونو سرخ کن

اون ابش هم میتونی یکم زعفرون بزنی بیاری کنار مرغ

یا مثلا یکم رب تفت بدی ابشو بریزی بزاری غلیظ شه

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...

اول چندتا چاک روی مرغا بزن 

با زردچوبه ماساژ بده 

تو روغن سرخش کن 

بعد توی قابلمه پیاز و فلفل دلمه و هویج سرخ کن

ادویه بریز 

رب بزن مرغا رو بریز  یکم آب بریز درش بزار تا آبش خشک بشه

نماد من=🌱✨️به معنی رشد و درخشش

شاید این طعم و دوست نداری تغییر بده ادویه جدید

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
اول چندتا چاک روی مرغا بزن با زردچوبه ماساژ بده تو روغن سرخش کن بعد توی قابلمه پیاز و فلفل دلمه و هو ...

عالیه این

یه دختر مستقل شاد🌱                                                     عاشق گربه🐈‍⬛🥲