2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مخاط روده ستسعی کن با تغذیه مناسب و ملین نذاری کار به یبوست بکشه

اخه نمیدونم چطور بگم فقط یبوست هم نیست مثلا من هر 3 روز یکبار دفع دارم و قبل از اون هم اصلا دستشویی ندارم 

ببخشید که دارم اینارو میگم

کاربری دست 98348نفره

اخه نمیدونم چطور بگم فقط یبوست هم نیست مثلا من هر 3 روز یکبار دفع دارم و قبل از اون هم اصلا دستشویی ...

عزیزم روده هات تنبل هستن.باید هر روز دفع داشته باشی.میدونم منظورت اینه که اصلا احساس دفع نداری تا ۳ روز.میوه زیاد بخور

اخه نمیدونم چطور بگم فقط یبوست هم نیست مثلا من هر 3 روز یکبار دفع دارم و قبل از اون هم اصلا دستشویی ...

این یبوستو درمان کن وگرنه اذیت میشی. صبحا یه لیوان آب گرم ناشتا بخور. در کل آب زیاد بخور و پیاده روی داشته باش 

یه قاشق تخم شربتی بریز تو یه لیوان آب شب تا صبح خیس بخوره بعد هر بار میخوای اببخپری یه قاشق از اون را به یه لیوان آب مخلوط کن و بخور . غیر خوردن میوه این هم امتحان کن .

تا یک هفته این کارو بکن یبوستت خوب میشه . 

عزیزم منم مثل تو یبوست فوق العاده شدید دارممم یه تاپیک زدم دوازده تا صفحه راهکار دادن در کل سعی کن میوه هایی مثل گلابی و الو خشک زیاد بخوری و سبزی خوردن هم خیلی بخوری ناشتا هم خاکشیر بخور و سعی کن رو تغذیت خیلی کاری کنی اینو از منی که تا الان درگیر یبوستم و پدرم در اومده بهت میگمم کیوی هم بخور زیاد مخوصا ناشتاااا سعی کن در طول روز تحرکم داشته باشی