2777
2789
عنوان

برخورد با آدم های فضول و پررو

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 31 پست
چون من اکثر اوقات کلام و لحنم سنگینه خیلی اوقات چیزی میگم شاید سنگین باشه برا همین چیزی نمیگم

خب دیگ میگم آدم بخواد بیاد بگه میشه داستان خصوصا اگر مثل برادر شوهرم درجه یک باش بدتر تو زندگیش آتیش میوفته

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطوری؟ میشه بیشتر توضیح بدی؟

فن بیانتو باید با تمرین و قرار کردن در اجتماع تقویت کنی 

مثلاً اگه یکی فضولی کرد ازش بپرس چطور؟؟

اونم میگه همینطوری 

تو هم بگو من همینطوری جواب هرچیزیو نمی‌دم

اینو قبلاً از ی جا خونده بودم کلا از این دست ترفندای حاضر جوابی یاد بگیری خیلی ب درد آدم میخوره

باید درجا همونجا یچیزی بگی طرف کلا نتونه دیگ چیزی بگه یا کلا سکوت کنی چیزی نگی با فامیل شوهرم هرچی ش ...

اره فکر کنم باید آرامشم رو حفظ کنم تا بتونم جواب درخور بدم اکثر اوقات تو این مواقع مغزم داغ میکنه یه حرف تند و تیز میزنم که خوب از آب در نمیاد

اره فکر کنم باید آرامشم رو حفظ کنم تا بتونم جواب درخور بدم اکثر اوقات تو این مواقع مغزم داغ میکنه یه ...

ما فضول و خاله زنگ و حسود زیاد داریم تو فامیل 

چند وقت پیش طرف با پسرش دعواش شده بود بعد به من فحش دادن این وسط من سر پیاز بودم نه ته پیاز دعوا شونم سر بیکاری آقا پسر بود ،خبر رسیده بود بابام ، ناراحت بود گفتم برات مهم نباش به من و تو چه بابام گفت دیگ خونشون نمیرم ینی چی چرا بتوکار داشتن 

منکه خودم بعضی اوقات کاملا صریح میگم به طرف ی نفر هست از فامیل پدری تو روش گفتم و جوابش دادم از اونم ...

اره بعضی ها رک بهشون بگید دیگه کلان ارتباط قطع میشه ولی خب از اونجا حسود و خاله زنک و خبرچین و فضول هستن خيلي دوس ندارم اکثر ادما همینن

اره بعضی ها رک بهشون بگید دیگه کلان ارتباط قطع میشه ولی خب از اونجا حسود و خاله زنک و خبرچین و فضول ...

من ترجیحم همون قطع ارتباط ،مایل به ادامه نیستم با بعضیا این دیگ خیلی پررو بود 

ما فضول و خاله زنگ و حسود زیاد داریم تو فامیل چند وقت پیش طرف با پسرش دعواش شده بود بعد به من فحش دا ...

فامیل های ما هم سمت پدري و هم سمت مادری که چیپ و بی لول و چشم تو هم چشمی عروسی ميرم چند نفر مستقیم آشکار زل ميزنن به من منو میپان،،،، زنعموای حسود ،اکثرشون بخاطر اينه که مامانم آدم بی سیاستیه، همه فاملیش گرگ خودش نه آدم شناسه نه میدونه باید چی بگه ،یه فضول سوال شخصی از من یپرسه من جواب نمیدم مامانم که کنارم نشسته سیر تا پیاز احوالات و افکار و احساساتم رو میریزه رو دایره تو 5 ثانیه م حقیقتا این باعث خشم‌م میشه، آدم که مادرش سیاست نداره هی 10 هیچ عقبه

فامیل های ما هم سمت پدري و هم سمت مادری که چیپ و بی لول و چشم تو هم چشمی عروسی ميرم چند نفر مستقیم آ ...

من به مادرم گوشزد میکنم فلان چیز نگی به کسی 

ولی الحق مامانم از من بدتره بخواد جواب بده یچیزی میگه دیگ طرف چیزی نگه ولی درکل سیاستش سکوته 

من به مادرم گوشزد میکنم فلان چیز نگی به کسی ولی الحق مامانم از من بدتره بخواد جواب بده یچیزی میگه دی ...

همیشه جزو فانتزیام این بود که یه مامان عاقل و آگاه میداشتم