2777
2789
عنوان

قابل توجه اونایی ک بعد ازدواج رنگ عوض میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 71 پست

برای برادر شوهرم چند وقت قبل رفتیم خواستگاری 

دختر بهش گفته بود پوشش من الان خونه پدرم اجباریه و وقتی ازدواج کنم میخوام کاملا و صد درصد آزاد باشم 

خیلی برام جالب بود ک دختر اینو واضح بهش گفته بود 

خلاصه ک با یکی دیگه ازدواج کرد و پیج زد و کلا آزاد میپوشه 

خیلیا این مدلی هستن ولی نمیگن

جالبه قبل ازدواج و تو دوران آشنایی هم حرفی نمیزنن 😂😂 

حالا عده ای واقعا بعد از ازدواج به اون مرحله میرسن بحثم اون عده نیست دیگه آدما افکارشون تغییر میکنه 

ولی عده ای قبل از ازدواج هم یه سری افکار برای تغییر روال زندگیشون دارن اما سکوت می‌کنن 

میخوان طرف در عمل انجام شده قرار بدن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب؟ این آدم دیگه حق انتخاب و زندگی نداره؟

نه چون خودش اول قبول کرده اون مرد یا زنی ک همسرشو انتخاب میکنه طبق ملاک هایی انتخاب کرده قرار نیس بعد ازدواج ۱۸۰ درجه عوض بشه ک 

چون معیاراش این بوده 

اگ مشکلی دارید از همون اول نباید ازدواج کنید با طرف

برای برادر شوهرم چند وقت قبل رفتیم خواستگاری دختر بهش گفته بود پوشش من الان خونه پدرم اجباریه و وقتی ...

خب اشتباهه چون اون مرد یا زنی ک داره همسرشو انتخاب میکنه طبق معیاری هایی انتخاب کرده دیگ

من ی دخترخاله دارم اول ی دختر کاملا متین و مهربون و اروم و کیوت بود مانتو میپوشید تا مچ پا 

الان عقد کرده ی سلیطه وحشی ازش درومده بیا و ببین

لباساشو نگم ولش کنی با شورت و سوتین میپره تو خیابون

شاید طرف واقعا نظرش تغییر کنه ازدواج ادما ۲۰ ۳۰ ۴۰ سال طول میکشه یه عمره ادما با گذر زمان تجربه ...

قبول ندارم مرد یا زنی ک همسرشو انتخاب کرده طبق ملاک هایی انتخاب کرده تا زمانی ک تکلیفتون با خودتون روشن نیس نباید ازدواج کنید چون بعد ازدواج ظاهر پوشش و... همه چیتون معرفی کننده طرف مقابلتونه 

یا مذهبی ای یا نیستی تکلیفت باید روشن کنی قبل ازدواجم ب طرف بگی نکه بری زیر ی سقف شروع کنی ب ازار همسرت

نه چون خودش اول قبول کرده اون مرد یا زنی ک همسرشو انتخاب میکنه طبق ملاک هایی انتخاب کرده قرار نیس بع ...

چه ربطی داره؟ وسیله نخریده که تا آخر عمر بخواد تضمین کنه! اون یارو آدمه و ممکنه هر زمان به هر  دلیلی عوض بشه! اگه طبق ملاک انتخاب کرده، باید اینم یادش باشه که نمیتونه جلوی تغییرات یه آدم دیگه رو بگیره.

اگه خیلی مشکل داره و به هیچ وجه نمیتونه کنار بیاد باید جدا بشه. ولی اگه طرف مقابلش رو واقعا دوست داره و زندپیش براش مهمه، بهتره کوتاه بیاد.

︵ᴇɴᴛᴘ  ⁴ʷ⁵.  ⁺¹⁸ ᴜꜱᴇʀ ! ˚ 👾
دقیقا قبول دارم و از جسارت اون دختر خوشم اومد

اونجاش گف ب اجباره خوشم نیومد چون باعث میشه ی چراغ سبز تو ذهن مرد روشن بشه ک اره میشه بهش زور گفت 

میتونست بگه پوشش الان من بخاطر فرهنگی ک توشم

مگه اون قرار چیزیش بشه ؟

مثل اینکه معیار شما این باشه که شوهرتون مثلا بازاری باشه به این امید که شوهرتون بازاریه ازدواج کنید بعد ازدواج شوهرتون بگه دیگه میخوام کارگر بشم ایا شما چیزیتون میشه؟

چه ربطی داره؟ وسیله نخریده که تا آخر عمر بخواد تضمین کنه! اون یارو آدمه و ممکنه هر زمان به هر دلیلی ...

خب تو تغییر کردی ایا شوهرت هم تغییر کرده؟؟؟ نه اون هنوز زن مذهبی میخواد 

اونجاش گف ب اجباره خوشم نیومد چون باعث میشه ی چراغ سبز تو ذهن مرد روشن بشه ک اره میشه بهش زور گفت می ...

اتفاقا ب نظرم قشنگ فهموند ک بالاخره ی جایی خودشو از این اجبار خلاص می‌کنه و نمیتونه تا ابد بهش زور بگه 

بازی با کلماته هر کسی می‌تونه ی جور تعبیر کنه