2777
2789
عنوان

صبحانه چی دارید میخورید یا خوردید

1194 بازدید | 71 پست

خودم میخام پاشم تخم‌مرغ با خرما درست کنم بخورم 😋🤤چون روزای دیگ سرکارم نمیشه تو محل کار املت و تخم مرغ و این چیزا درست کرد البته خیلی دلم هوس حلیم کرده بود😥🥹🤧🫰🏻

ولی شوهرم صبح زود رفت سرکار همیشه خودش می‌گرفت می‌آورد وقتایی ک خونه بود الان دیگه نیست مجبورم همون تخم مرغ خرما بخورم 

همین نون پنیر 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

های بای و شیر

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://abzarek.ir/service-p/msg/2029904

شوهرم با یه شری دیروز چند تا پاچه و یه دست سیرابی گرفت

تا صبح کشیک دادم نسوزه

جالبه فقط خودش دوست داره

بچه ها خوابن بیدار بشن از بوی گند صبحانه دلخواه پدرشون واویلا راه میندازن

جدی جدی همسرم بارداره

به امید خدا در قدس سلفی خواهیم گرفت