2777
2789
عنوان

سقط با سایتوتگ

262 بازدید | 18 پست

سلام کسی هست کمک کنه من تاالان سقط انجام ندادم.

بارداری تو ۵ هفته سونو نشون میداد.

مجبور به سقط شدم با سایتوتک سه تا واژینال و دوتا زیر زبون قرص گذاشتم 

بعد پنج ساعت یه تیکه خون و دوتا چیز گرد سفید کوچیک ازم افتاد که حس میکنم جنین و جفتش بود بعد چند دقیقه درد زیر شکمم به حدی بود که از حال رفتم خون ریزیم دارم بعد چند روز 

بنظر شما افتاد؟یا قرص بود؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیتونستم نگاه کنم اما اگه پنج ماه بود اون دوتا چی بودن؟

معمولا دیواره رحم هم میریزه 

بچه پنج ما اندازه یه مشت هست کوچولو نیست که

خواهرم ۸ هفته سقط کرد اندازه دوتا انگشت کنار هم داخل یه کیسه مایع مانند بود

❤❤❤
معمولا دیواره رحم هم میریزه بچه پنج ما اندازه یه مشت هست کوچولو نیست کهخواهرم ۸ هفته سقط کرد اندازه ...

نه اصلا اینطور نبود فقط یه تیکه کوچیک لخته که یه دوتا چیز گرد سفید بهش چسبیده بود همراهم میگفت این سرشه احتمالش هست به نظرت؟یا اینکه قرصه؟

الان خون ریزیم خیلی کمه اما‌فردا بتا میدم

بتا نده چون بعد از سقط سریع پایین نمیادحتما برو سونوگرافی اشتباهی من کردم تو نکن منم به خیال خودم با خون‌ریزی شدید سقطم موفق بود درصورتی که بچه سالم بود

برو دکترسونو بنویسهبا ارمایش بتا صددرصد نمیشه گفتاکه بقایا بمونه خطرناکه تو سونو قابل تشخیصهخونریزی ...

من کم خونم چیزیم نمیخورم اصلا وقتی از حال‌رفتم سرم وصل کردن ولی نمیدونم دمنوش و اینا بخورم تاثیر‌میزاره؟یا به بافت رحم اسیب میزنه؟

بچه نبوده چون باید خیلی خونریزی کنی و قشنگ لخته بیاد ۵ هفته یکم زود بوده بعد از ۶ هفته سقط بهتر جواب ...

اینقدر درد دارم زانوهام و کمرم خالیه نمیتونم تحرکی داشته باشم

ینی تحت هیچ شرایطی امکانش نیس اون ستون فقرات یا اون تیکه لخته بچه باشه؟