2777
2789

بر شیطون لعنت برفس

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

بر شیطون لعنت برفس

برفس؟

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برفس؟

بفرس

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

وای نمیدونم چرا نیمساعته این کلثوم اکبری توی ذهنم میچرخه یهو تورو اینجا دیدم!😂😂

اینا همه نشونه اس 😈😈😈😈😈😈

زیاد به بقیه و داشته هاشون توجه نکن.. تمرکزت روی خودت باشه.. آدم حسود دیدم از سر زیاده خواهیاش نه تنها نتونسته بالا بره بلکه همون چیزایی هم که خودش داشته از دست داده 

خیلی خوبه که متوجه شدی و مراقبی.. تو فامیل آدم داریم حسادت از حرف و چهره و رفتارش میباره ولی خودش قبول نداره

تو چی حسودی میکنی اگه چیزیه که میتونی تغییرش بدی خب سعی کن بهتر بشی توش تا این حس هم از بین بره

تو موفقیت افراد 

وقتی میبینم یکی راحت می‌ره ارشد بعدش راحت استخدام بعدش قبولی دکتری 

یا یکی که کمتر از من خونده تایم کم تو چیزی قبول نشده که من نشدم 

حسودی یه چیز طبیعیه نمیتونی جلوشو بگیری

فقط باید مواظب باشی به عمل خاصی منجر نشه

یعنی اینکه تو دلت موفقیت بقیه رو ببینی و حسودی کنی عادیه(حالا اسمشو بذاری غبطه یا هر چی)

ولی اینکه بخوای به خاطر این احساسی که بهت دست داده یه جوری اونا رو بیاری پایین ... اینه که مخربه. اینو باید کنترل کنی

نمونه های این حرکات رو همه مون دیدیم

تو موفقیت افراد وقتی میبینم یکی راحت می‌ره ارشد بعدش راحت استخدام بعدش قبولی دکتری یا یکی که کمتر از ...

ببین سختی های دیگران رو ما نمی بینیم. واقعا خیلی چیزها که از بیرون راحت دیده میشه ممکنه برای اون شخص خیلی هم راحت نبوده باشه

بعدش هم شرایط خانوادگی و مالی و هوشی آدما خیلی فرق داره. واقعا ممکنه یه نفر با تلاش خیلی کمتر به چیزهای بیشتری برسه

بهترین کار اینه که تمرکز روی خودمون باشه و در حد شرایط و امکانات خودمون تلاش کنیم