2777
2789
عنوان

طلاهامو بفروشم خونه بخریم یا وایسیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1240 بازدید | 88 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خونه واسه زندگیه

منم دارم طلاهامو میدم خونه رو عوض کنم

باردارم هستم

قسطم که نگم برات

ولی راضیم

پروردگارا، سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک، تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم (دعای عرفه)
نمیدونم اومدیم و یهو قیمت خونه سربه فلک کشید همینم نتونین بگیزیت

اینم هس اصن هیچچچچ حساب کتابی نیس درسته خونه جوریه ک ممکنه مدت هااااا راکد بمونه اما یهو میبینی یه شبه صد برابر شدن 

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭
بله الان خونه رهن کردیم ولی هی ارزش این پول رهن میاد پایین دیگه دست صاحبخونه

تازه ارزش اون وامم میاد پایین

پروردگارا، سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک، تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم (دعای عرفه)
خونه میخری آسایش پیدا میکنی ولی طلا نگهداری چی خونه بخرین هرچند طلا احتمالا ۸ تومن برسه ولی خب صددرص ...

خب اگه طلا بشه گرمی ۸تومن اون موقع دیگه نیاز نیست من وام بگیرم  ممکنه همون با پول طلا بتونم خونه رو بخرم

حتما خونه بخر . طلا رو میشه یک گرم دو گرم بازم جمع کرد . داداش من سال ۹۸ خونه خرید تا ۱۰ سال قسط داره ماهی ۸۰۰ هزار تومن . اون اوایل خیلی با سختی میگذرونن حقوقش اونقدر نبود ک ماهی ۸۰۰ قسط بده . الان ماهی ۸۰۰ شوخیه اصلا پول دو سه تا چیپس و پفک و بيسکوئيت بچه است . شک نکن خونه بخر . 

چون مستاجری حتما خونه بخر خیال خودتو راحت کن

سختیش هم که اولشه

بچه هم اوایل نسبت به بعدش خب هزینه ش کمتره

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه