2777
2789
عنوان

طلاهامو بفروشم خونه بخریم یا وایسیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1240 بازدید | 88 پست
خب اگه طلا بشه گرمی ۸تومن اون موقع دیگه نیاز نیست من وام بگیرم ممکنه همون با پول طلا بتونم خونه رو ...

خب طلا گرون بشه خونه هم چند برابر گرونتر میشه دیگ خواهر همین قیمت نمی‌مونه ک

عضو گروه نارنجی قد ۱۷۰ وزن اولیه ۹۳ وزن فعلی ۸۶ وزن هدف ۷۵ من میتوانم  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب اگه طلا بشه گرمی ۸تومن اون موقع دیگه نیاز نیست من وام بگیرم ممکنه همون با پول طلا بتونم خونه رو ...

خونه همینجور ثابت نمیمونه که

اونم‌بالا میره 

معادله‌ای نداره که صد در‌صدی بشه روش حساب کرد امکان داره طلا بشه هشت تومن از‌اونطرفم‌خونه قیمتش منفجر‌ شه چون تقریبا قیمت مسکن رکود بوده یهو ممکنه قیمتا بالا بره منظورم قیمت خرید و‌فروش هست نه رهن‌و اجاره

باید ببینی اولویت زندگیت کدوم هست، شرایط الان ریسکی هست هر کدوم رو‌الان بهری بهتر از یک‌ماه دیگه‌اس

خونه دیدم دیشب حتی پسندم شد فقط خونه خشک هست تجهیزات لازم داره که باید وام بگیریم میترسیم از پس اق ...

ببین اونا ردیف میشه 

تازه یه سری چیزا رو هم میشه بعدا خرید 

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔
خونه دیدم دیشب حتی پسندم شد فقط خونه خشک هست تجهیزات لازم داره که باید وام بگیریم میترسیم از پس اق ...

بدون وام خود خونه رو میتونید بخرید؟اگر بله پس برای تجهیزات وام نگیرید،در مدتی که از اجارتون مونده کم کم خونه رو تجهیز کنید

عزیزم شما چقدر مطمئنی که طلا تا هشت تومن میره؟بنظرت الان خوبه طلا بخریم؟آب شده بدون اجرت

ببین هنوز ترامپ نیومده تو دو سه ماه از 3.800 شده 5.100 و روند صعودی هست از طلا فروش ها بپرس

من خودم هر زمان هرچقدر پول دستم باشه طلا میخرم و میزارم کنار برای طلا باید نگاهت بلند مدت باشه حداقل 6 ماه تا 1 سال 

و اینکه مطمئن هستم ک تا 8 میرسه تا آخر امسال یا فروردین با توجه به رشدی ک داره

اصلاح هم بخوره میاد نهایتا رو 4 تومن و دباره میره بالا

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
عزیزم شما چقدر مطمئنی که طلا تا هشت تومن میره؟بنظرت الان خوبه طلا بخریم؟آب شده بدون اجرت

اگر آب شده خواستی بخری حتما از آشنا بگیر چون کلاه برداری توش زیاده

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"