جدیدا یهو همه ی مشکلا ریخته رو سرش یه وام که اصلا یادش نبود هست سر رسیدش رسیده همزمان دیه اومده براش اعصابش خیلی خرابه خودشم اصلا حوصله ندارع بعد این پیامارو داده
بپا از اون جا زن ها نباشه اینجور آدمها رو همیشه باید به دندون بگیری از همه بحرانها ردشون کنی که واسه مرد ایراد بزرگیه خودت میشناسیش دقت کن بحث یه عمر زندگیه ، چند ساله اولش همه چی قشنگه بعدش ...
در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
درسته اکثریت یه شکلن ولی اینقدرم مطمئن نسخه نپیچیدالان حرفای شما روی این خانوم اثر بذاره و ناخواسته ...
چقدر خنده دار
اینجا عزیزم تبادل نظر هست
خودش عقل داره
هرکسی نظر خودشو میگه
ایشون خودش تصمیم میگیره
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
ففط تعادفت کرده که یه وقت عذاب وجدان نگیره که اجباری باهاش موندی فقط خواسته از حست مطمئن شه 👏درود بر اصالت و تربیتش خدا برکت بش بده توم یکم سختگیر نباش تو خرید خدا عوضشو بهت میده
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
به نظر من برای خوشبختی باید جنگید. وقتی یه نفرو به عنوان پارتنرت برای آینده میپذیری... این حرفا چیه، منم همین فکرو میکردم قدیما، اگه اون زمان عقل الانمو داشتم هیچوقت احساسی عمل نمیکردم(احتمالا مثل این آقا)
پشیمون نیستم ولی شد یه حسرت روی قلبم، استارتر بگرد علت اصلی این حرفا رو بفهم.سریع جداییو قبول نکن
نمیدونم چرا ولی میترسم امیدوارم سرد نشده باشه نخواد ولت کنه اینم مقدمه چینیش باشه که من تورو خوشبخت نمیکنم که خودشو تبرعه کنه از جا زدنو رها کردن امیدوارم فقط اینجوری نباشه...
و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)