2777
2789

😂نمی‌دونم ولی به عنوان اسنپ گزینه خوبیه

من خودم تا حالا سر قرار نرفتم

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌موفقیتمبرام‌صلوات‌بفرست.💙

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سخت گیر مراقب سخت گیر مثلا ضربه نخوریم اینجوری بودند ولی از مدرسه داشتم قرار هم مثلا هفتگی دو یا سه ...

وای چقد خوب هر روز همو تو دانشگاه میدیدین ؟

من تو دانشگاه نمیبینمش 

دانشگاهمم زیاد کلاس ندارم 😂🤦🏻‍♀️

وای چقد خوب هر روز همو تو دانشگاه میدیدین ؟من تو دانشگاه نمیبینمش دانشگاهمم زیاد کلاس ندارم 😂🤦🏻‍♀ ...

هر روز دانشگاه بیرون دانشگاه مسافرت رفتن تهران و برگشتن بهترین سال‌های تمام زندگیم بود وقتی باهاش بودم حتی الان میدونم مثل اون سالها نمیاد 

کاش تو اینجا بودی 💔

همون اوایل بهش گفتم من نمیتونم بیام خانوادم حساسن ولی خب من چون شاغل بودم بعضی روزا میپیچوندم

اره شاغل بودن اینجوری خوبه 

ولی من فقط یه روزایی میرم دانشگاه 

یه روز درمیون باشگاه ولی بازم مامانم خیلی حواسش هست به تایم باشگاهم 

خیلی وقتا خودش منو میرسونه که خودش سریالا بیاد دنبالم 🤦🏻‍♀️

نمیدونم اینجوری پسر مردم میتونه درک کنه شرایطمو یا ن

شبا در و باز کن اروم تا صبح برید گردش

واااای قلبم ریخت توروخدااااا چطور بعضیا جرات همچین کاری و دارن😨😥🥺☹️ی بار تو ی فیلم این صحنه رو دیدم قلبم داشت میومد تو دهنم آنقدر ک من جای دختره استرس گرفته بودم🤦🏻‍♀️🤣🤣

😂نصف شب اخه

اره ب خدا

من شبا راحت تو دوران دوستی میپیچونوم میرفتم

مثلا شب ساعت 10 میگفتم خوابم میاد میرفتم طبقه بالای خونمون چون همیشه اونجا میخوابم

مامانمم پایین میخوابه

بعد اروم درو باز میکردم میبستم صبم ساعت 9 اروم درو باز میکردم میومدم خونه😂😂😂

واااای قلبم ریخت توروخدااااا چطور بعضیا جرات همچین کاری و دارن😨😥🥺☹️ی بار تو ی فیلم این صحنه رو دی ...

تا نیم ساعت پشت در خونمون میموندم ببینم متوجه شدن در بسته شد یا ن😂😂😂

خیلی استرس داشت