2777
2789
عنوان

من حساسم یا شوهرم بیشعوره کدوم😭

546 بازدید | 23 پست

دیشب داشت ی کلیپی نشونم میداد منم خسته بودم ازش سوال پرسیدم متوجه نشد بهم گف حتی سوالاتت هم مفهوم نیس😔😔

راستش من یکم دیر مطلب رو میگیرم اما ن همیشه بعضی موقعا هم خودم زود میگیرم اون دیر نشونش میدم ی چیزیو متوجهش نمیشه زود از دیشب تا حالا خود خوری میکنم باردارم خیر سرم همش استرس و ناراحتی😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم حرف خاصی نبوده ولی اگه ناراحت شدی چرا باهاش مطرح نکردی. صحبت میتونه سوءتفاهم برطرف کنه. خودخوری چرا

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

بیچاره چیزی نگفته که میگه سوالایی که می‌پرسی واضح نیست تا متوجه بشم منظور حرفش اینه چقدر زود ناراحت میشید 😑😑

خوشا دردی که درمانش تو باشی ، خوشا چشمی که رخسار تو بیند ، خوشا آن دل که دلدارش تو گردی ، خوشا جانی که جانانش تو باشی و خوشا راهی که پایانش تو باشی"Ꮇ"🤍💍

عزیزم حرف خاصی نبوده ولی اگه ناراحت شدی چرا باهاش مطرح نکردی. صحبت میتونه سوءتفاهم برطرف کنه. خودخور ...

خسته از سر کار اومده بودم میخاست شام بخوره اوقات تلخی نکردم دیگه پاشدم بخابم