2777
2789
عنوان

از پیامای نامزدم عکس میذارم📸

| مشاهده متن کامل بحث + 1115 بازدید | 69 پست

من حس خوبی ب ابن مدل پیاما ندارم 

اولا ک‌نشون میده به مرد خیلی ضعیفه و قراره تا اخر عمر سر هر مشکل همینطور ضعف نشون بده و شما باید دائم درخال تلاش برا خوب شدن حالش کنی ک بیفایدس 

دوما ل نظرم اگ کسی واقعا عاشق کسی باشه هرگز بهش نمیگ برو چون من نمیتونم خوشبختت کنم بلکه تلاش میکنه خوشبختش کنه 

کاش دل نبسته بودی واقعا میرفتی

گاها میشه از این حرف ها

بهش امید بده 

بگو آدمی که من میشناسم قویت تر از این حرفهاست

بهت ایمان دارم 

میدونم کنار هم  مشکلات میتونیم حل کنیم

البته اینم بگم اگه واقعا آدم واقعا قوی هست و سر هر مسئله ای کم نمیاره

همسر سابقم اینجور بود منتها واقعا آدم صعیفی بود ۵ سال از عمرم رفت

ولی همسر دومم واقعا قویه و تو درگیری زندگی وقتی کم میاره با یه امید و دلداری دوباره پا میشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه ولی در شرفیم

به نظرم تو این شرعیط بد عقد نکنید 

معلومه همو دوسدارین 

اگ عقد کنید توقعات هردوتون از هم بالاتر از چیزی ک هست میره و تو این شرایط بحرانی نامزدت ممکنه از هم دلزده هم بشین کنارش بمون ولی عقد نکن بزار سرو سامون گرفت عقدو عروسی باهم اجازه بده واسه عقد جای فکر قرض و قوله فکر تو باشه فقط تا توهم لذت ببری

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭
نمیدونم چجوری همچین چیزایی برداشت کردید!

چرا نکنم 

مرد جماعت رو خیلی مونده بشناسید 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
نه

خب شاید منظورش این بوده شاغل شی و کمک دستش

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

بهش بگو باشه خدافظ 🦦😂

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

چرا نکنم مرد جماعت رو خیلی مونده بشناسید

درسته اکثریت یه شکلن ولی اینقدرم مطمئن نسخه نپیچید

الان حرفای شما روی این خانوم اثر بذاره و ناخواسته باعث خراب شدن رابطه اش بشید ، فکر میکنید کارما نداره؟

اسی من حس ششمم خیلی قویه ازم نارحت نشو بابت حرفم وغی به نظرم میخواد از سر خودش بازت کنه

میشه ب منم بگید حس ششمتون راجب رابطه من چی میگه 

ما هم مشکل داریم 

اون میگه دوست ندارم برو ولی حسم میگه داره

۱۴۰۴/۴/۴ ان شاءالله به حول و قوه الهی و نگاه ویژه ۱۴ معصوم و توسل ب ام البنین 

چرا بدهچرا اگر ی زن ب مرد کمک مالی کنه بده

این اقا اگه از دختری که هنو مشخص نی ازدواج کنن یا نکنن 

پول بگیره 

مشخصه توی زندگیش خیلی بی کس و کار هست 

پدری پادری،خواهر و ....دوست اشنا 

نداره 

یه برش نداره وام بگیره یا قرض 

...

زندگی خیلی بالا پایین داره 

امتحان و ...کشک هست 

خیلی پسرا ورکش هستن میگیرن پس نمیدن 

نداشتن و بدهی و ...همیشه هست 

همه هم دارن 

بخواد برا هر نداری و کم اوردن بگه بای بای 

به نظر شما ادم محکم و قرصی هست برا ادامه !؟

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
میشه ب منم بگید حس ششمتون راجب رابطه من چی میگه ما هم مشکل داریم اون میگه دوست ندارم برو ولی حسم میگ ...

وا معلومکه دوست داره دیوونه 😐 

داره ناز میکنه، به هرحال مردِ و نازکردنش😐😐