2777
2789

من خواهر اولم ی دعوا مفصل کرد با زن داداشم قطع رابطه شد بعد من ازدواج کردم برای اینکه از ما انتقام بگیره اجازه نداد داداشم تو هیج کدوم مراسم های من شرکتت کنه ولی داداشم بدون که اون خبر بشه آمد خلاصه میخوام بگم زن داداشم با خواهرم مشکل چرا سر من خودشو خالی کرد حالا آشتی کردن دیشب گفت مخوام بیام خونتون واسه ناهار حتی یک بار هم شوهرم ندیده  بعد میخواد خودشو دعوت کنه ناهار خونه من ازش ناراحت شدم حداقل نمیکنه؟ منو تا ت کنه رستوران از دلم در بیاره نداشت داداشم تو مراسم ها باشه تو بله بورنم نبود بقیه هم یواشکی اند منم کلی استرس داشتم نکنه بفهمهحالا پرو پرو میخواد ناهار بیاد خونه من بعد دو سال عروسی من

اگه میخواد آشتی کنه اول باید شما رو دعوت میکرد

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بگو شوهرم نمیخاد ببینتت

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده