2777
2789
عنوان

لیست کار های روزانه تون

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 80 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم همینا که گفتی البته جا اینکه درگیر کارای خرده ریز  بشم  معمولا سر یه تاریخ مشخص همه رو با هم انجام میدم به جاش تایم مرده رو اختصاص میدم به کارایی که دوس دارم و همچین مطالعه کتاب که قطعا باید باشه تو برنامم

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
۷ صبح بیدار میشم آب میزارم برا چای جوش بیادمیرم میشاشمبعد سفره صبحانه حاضر میکنمچای درست میکنمپسرمم ...

یعنی هرروز میرید خونه پدرتون

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
یعنی هرروز میرید خونه پدرتون

آره همسایه ایم و تنها جاییه ک میرم

در واقع چون پسرم نوه اول و تک نوه ست خیلی وابستشن هرشب خودشون زنگ میزنن ک ببرم ببینن

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

از خواب که بیدار میشم، وسایل مهد بچمو آماده میکنم بلندش میکنم میبرم مهد بعد یه صبحانه مختصر میخورم میشینم سر درسم معمولن ناهار داریم از غذای شب قبل. معمولن ساعت ۱۰ دوش میگیرم ظهر هم میرم دنبال بچم یا باباش میارتش من همچنان دارم درس میخونم ناهار میخوریم بعد آشپزخونه رو مرتب میکنم یه چای یا قهوه میخورم یه کوچولو دراز میکشم بعد درس تا عصر شام میزارم درس میخونم شام میخوریم درس میخونم بچه میخوابونم درس میخونم حدود ساعت ۲ میخوابم

هر روزم یک شکل نیست 

اگر مثل امروز شیفت نباشم و نخوام برم سرکار 

۷بیدار میشم اگر خسته نباشم،با همسرم صبحانه میخورم و میره سرکار 

منم یکم دراز میکشم تا ۸نیم 

خونه رو یکم جمع و جور میکنم 

چای میخورم 

میوه 

یه دور به مامانم زنگ میزنم 

یه دور به داییم ،مادربزرگم،بابام،داداشام😂😂

۲۰صفحه کتاب میخونم 

۳۰مین تمرین پیانو 

میرم سراغ ناهار 

ناهار میخوریم و من میخوابم همسرمم گوشی فلان بازی 

عصر هم چای و میوه و تنقلات میاریم کار نداشته باشیم میریم بیرون یا تو خونه فیلم میبینیم

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

یه ربع به 6 بیدار میشم مسواک و سرویس و نماز و ...

صبحانه و ناهار رو که از شب اماده کردم بسته بندی میکنم می چینم تو کیف غذا

6.20 همسرم رو بیدار می کنم برا خودم شیر قهوه برا همسرم قهوه ترک اماده می کنم یا آب ولرم میخوریم و اماده میشیم 6.45 دقیقه می رسیم به سرویس محل کارمون

6.15 عصر بر میگردیم خونه روزهای زوج 1 ساعت میرم باشگاه روزهای فرد اون 1 ساعت رو میرم خونه مامانم

بر میگردم شام سبک برای همسرم درست میکنم و ناهار فردا رو

یک قسمت فیلم یا سریال می بینیم

همسرم 1 ساعت با گوشیش بازی میکنه من اون یکساعت رو کتاب میخونم گاهی هم باهم میخونیم ساعت 11 میخوابیم

پنجشنبه و جمعه کمی تنوع داره برنامه هامونناهار رو بیرون میخوریم شام رو میریم خونه بابام اینا

جمعه ها هم روز نظافت و شستشو و ....

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

صبح میفهمم اعتماد به نفس چهره واقعیتو نداری ولی شب چرا ارایش میکنی؟ یعنی تا صبح با ارایش؟

عزیز شب که با آرایش نمیخابم. ولی رژ و ریمل تو خونه زدن مگه مشکلی داره؟ بعد نهایت آرایش من برای سرکار  همینه ضد آفتاب رژ و ریمل . با رژ گونه