2777
2789
عنوان

لیست کار های روزانه تون

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 80 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من صبح بیدار میشم صبحونه میخورم رختخواب جم میکنم خونه رو جم وجور میکنم نون خشک می ریزم گوشه حیاط تا خشک بشن بزار تو گونی 

دستشویی روزی چندبار میشورم چون گلی میشه و رد دمپاییا میمونه 

دمپایی مخصوص سرویس بهداشتی نداره چون رعایت نمی کنن 

لباس اگه باشه تا میزنم ک همیشه هست 

لباس میشورم ظرف میشورم 

اینکار همیشمه 

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

عزیز شب که با آرایش نمیخابم. ولی رژ و ریمل تو خونه زدن مگه مشکلی داره؟ بعد نهایت آرایش من برای سرکار ...

نهایتت خیلی زیاده 

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

آره همسایه ایم و تنها جاییه ک میرمدر واقع چون پسرم نوه اول و تک نوه ست خیلی وابستشن هرشب خودشون زنگ ...

منم با مادرم ۵ دقیقه فاصله دارم ولی زیاد نمیرم چون حس میکنم حوصله مون رو نداره

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔

من فعلا دوماهه باردارم... نه اشتها دارم ونه میل... نه حتی خواب درست وحسابی😁😉😁 روتین زندگیم بهم ریخته یه مقدار.... از وقتی باردار شدم دیگه نمیرم سرکار قبلا سه روز در هفته در یک نهاد دولتی کار می‌کردم  ولی الان نمیرم فعلا... همسرم هم پاسداره اگر ماموریت نباشه ساعت ۵ صبح باید بره محل کارش و من همیشه از این ساعت بیدارم

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️

بچه نداری . وقتی پسرم میره مدرسه صبح ۷ بیدار میشم اونو راهی میکنم . چایی میذارم اگه جارو یا تمیز کاری لازم باشه انجام میدم نهار میذارم  با دخترم و همسرم صبحونه میخورم . حدود ۱۱ میرم با دخترم سر کار حدود یک برمیگردم خونه مستقیم آشپزخونه بقیه نهار. رو حاضر میکنم  بعد ظرفارو میشورم و یه کوچولو استراحت میکنم چایی عصر میخوریم بعد دوباره با بچه ها میرم سر کار تا ۸ . اومدم شام میپزم و به درس پسرم میرسم تا حدود ۱۱ که دخترم و پسرم میخوابن . این وسطهای مراقب رفع و رجوع دعواها و سر ویس دادن به بچه ها هم هست یا تمیز کاری اساسی و لباس شویی و اینا.

نماز صبح واماده کردن صبحانه.  خودم وبچه ها وشوهرم صبحانه میخوریم..اونا میرن..من یکی ساعتی تو گوشی میچرخم..شستن ظرفها..اماده کردن ناهار...جاروی هال واشپزخانه شستن لباس.گردگیری. تاحدودی مرتب کردن اتاق بچه ها.شستن ظرفهایی که تاظهر وبرای پختن ناهار کثیف شده... ظهر هم نماز و خوردن ناهار..یک ساعت استراحت. شستن ظرفهای ناهار چندساعت رسیدگی به مشق ودرس بچه ها..پختن شام. نماز و خوردن شام.مرتب کردن اشپزخانه..اخر شب هم میوه وتخمه میخوریم

پارسا پسرمامان😍

عزیزم من بچم یکسالشه هر ۱۰ روز یکی میگیرتش حموم برم دلم میخاد برم ولی نمیشه

نمیدونم این حس برات قابل تصور هست یا ن

الانم موهام‌ مثل نمد شده تا شوهرم از ماموریت بیاد ۱ ساعت بگیرتش من ب نظافت شخصی برسم

لایک نکن

منم همینا که گفتی البته جا اینکه درگیر کارای خرده ریز بشم معمولا سر یه تاریخ مشخص همه رو با هم انج ...

من معمولا کتاب زیاد میخونم. و تو وقت آزادم خیلی کتاب میخونم