2777
2789
عنوان

بخاطر این پسره خیلی اذیت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 38 پست
پدر مادرا چ میکنن ک‌بچه ۱۶ ساله میفته تو چنین روابطی خدا

میگم گوشی خودم گرفتن این گوشی خیلی قدیمیه بزور میتونم جوابتون بدم الان دیگه تا سر کوچه هم حق ندارم برم فکر میکردن قبلا میفرتم ییرون میرفتم سر قرار درصورتی که من اصلا نرفتم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره تموم که شد ولی هیلی دلم تنگ شده عاشقش نبودم ولی خیلی وابستش بودم به صداش فکر میکنم میزنه سرم برگ ...

برنگرد ب حرفم گوش کن دور این دوست بازی ها رو خط بکش بشین درس بخون کاره ای شو فردا جلوی شوهر دستتت دراز نباشه درس بخون برو سرکار بهترین شوهر میاد برات

پس بشین با خودت فکر کن و رو راست باشدلت میخواد با کسی باشی که هر جایی رفتید بگن فلانی رو میشناسیم با ...

درسته میدونم ولی الان دلپ ففط میخواد باهاش حرف بزنه همیشه اروم میشدم باهاش حرف میزدم ولی الان... چند نفر بهم پیشنهاد کردن جایگزین بیار ولی نمیخوام چنین کاری کنم ذاتم خراب نیس

درسته میدونم ولی الان دلپ ففط میخواد باهاش حرف بزنه همیشه اروم میشدم باهاش حرف میزدم ولی الان... چند ...

عزیزم منم هم‌سن تو بودم همینطوری بودم به مدت

از بیکاری بود برای من

حتما خودت سرگرم کن و با خودت تمرین کن فکر نکنی کم‌کم شروع کم

درسته میدونم ولی الان دلپ ففط میخواد باهاش حرف بزنه همیشه اروم میشدم باهاش حرف میزدم ولی الان... چند ...

جایگزین چیه الان تحمل کن حق داری باید این روزا بگذره من درکت میکنم ولی دارم بهت میگم نکن برنگرد ب این کثافط خودتو عذاب نده از ذهنت خطش بزن

عاشقش نیشتم ولی خیلی وابستشم درسته لاشی بود ولی همه اخلاق و قیافه صدایی که میخواستم و داشت کاش لاشی ...

عاشق یا وابسته چه فرقی داره کاش حسرت نخور بزارم کنار دختر خوب من همه این راه هارو رفتم الان ۲۵سالمه هنوز دارم تاوان پس میدم نکن

تمام وجودم غمه خدایا بگذره

تو عین یه غنچه گلی اون یه میوه گندیده

باهاش ادامه بده بزنه همه ارزش هاتو عابروتوازت بگیره بعد تو میمونیو التماس بهش که بیاد بگیرتت تا ابروت نره اونم دهنتو صاف میکنه و نمیاد و اینبار تو هم تبدیل به یه میوه گندیده میشی

عشق و صدا و دلتنگی واسه چند ماه حتی چند روز اول رابطه جدیه بعدش که میفهمی چی هستن میگی گوه خوردم عاشقش شدم 

منتها الان داغی داغ نمیفهمی سرت به سنگ خورد میفهمی

تو عین یه غنچه گلی اون یه میوه گندیدهباهاش ادامه بده بزنه همه ارزش هاتو عابروتوازت بگیره بعد تو میمو ...

اره دقیقا خودش همیشه میگفت از این اخرم گفت من خیلی لاشیم واقعا لیاقت ندارم باهات حرف برنم نمیخوام توام مثل من بشی