2777
2789
عنوان

بخاطر این پسره خیلی اذیت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 38 پست

اخه یه دقیقه به سنت دقت کن . بابا تورو برای بچه بازی میخواسته. چی فکر میکنین اخه؟؟ اگه آدم باهاتون تند حرف بزنه شاکی میشین دل به دلتون بده نابودی در انتظاره اخه چرا به حرف 4 تا آدم با تجربه گوش نمیدین

تمومش کردم برنمیگردم ولی بلاخره یه گوشه از ذهنم هست که درگیرشه

الان خوشم اومد ازت معلومه دختر عاقل و منطقی هستی،هول نیستی ببین اون واسه تو الان یه دنیایی شده چون تو پاکی ولی تو واسه اون نهاایت یه خوش اومدن موقته ولت میکنه نفری بعد ی بعد دوباره یکی دیگه ....اصلاااا سراغ ادمای لاشی نرو فقط استرس و اضطراب ابرو خیانت شک کردن بهش...برات به ارمغان میاره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو همون بره ای هستی ک ب شغال میگه لطفا بیا منو بخوربخدا من اگ سن الان تو رو داشتم فقط ب درس و آینده ...

خودش میگفت من لاشیم لیاقت تورو ندارم نمیخوام مثل من بشی...هستم باور کن زمانی که باهاش حرف میزدم تا ۱۲ شب قبلش تکالیف مینوشتم ولی امتحان وقت نمیشد(چون همزمان داشتم با این چت میکردم تمرکز نداشتم)دیگه ۱۲ به بعد میخوابیدم ۵ پا میشدم 

اخه یه دقیقه به سنت دقت کن . بابا تورو برای بچه بازی میخواسته. چی فکر میکنین اخه؟؟ اگه آدم باهاتون ت ...

من هیچ وقت به حرف گوش نکردم تا سرم به سنگ نخوره الانم خوبه بدتر از اینا نشد تموپ شد...بلاخره تجربه شد برام

الان خوشم اومد ازت معلومه دختر عاقل و منطقی هستی،هول نیستی ببین اون واسه تو الان یه دنیایی شده چون ت ...

قربونت عزیزم.اره دقیقا همینه من خووم خوب میشناختمش ولی اون زمان کر بودم کور بودم