2777
2789
عنوان

چه ژن خوبی بهتون به ارث رسیده یا دوسش دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 24854 بازدید | 858 پست
منو هم دوس ندارن

من برام مهم. نیست اما مادرم. خیلی بدی کرده یادم. نیمره همش اذیتم

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

دماغ کوچیک و موی بلند 

(و من ایمان دارم اگر روزی مرا در قبری بخوابانند روح هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد🕊🤍)!  "میشه واسه برادرِ آسمونیم صلوات بفرستید💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قد بلنذ چشم و ابرو مشکیچال گونه هرچی میخورم چاقنمیشم😂

چند کیلویی مگه😂😭

🌸🏷Translator... غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

واااای من توام یا تو منی😐😨☹️🤦🏻‍♀️🤣دقیقاااا منم از سمت بابام ی دماغ گنده نصیبم شده ولی ازسمت مادری سفید بودن پوست و چشای درشت و کشیده و مژه های بلند چش ابرو مشکی ولی قدم متوسطه نه بلندم نه کوتاه و اینکه از پدرم لجبازی ب ارث بردم از این لجبازی خیلی ناراحتم چون اصلا نمیتونم درست زندگی کنم😢🤧

هیکل خوب مادر

قد کوتاه جفتشون

پوست خوب و سفیدی پدر

شیطنت و شادی و بانمکی مادرم

بینی کوچیک نمیدونم از کی

لبای تپل مادرم

سازگاری مادر

گذشت پدر

کله شقی پدر

باورهام پشتکارم مادر

مهربونی دلرحمی پدر

هوش پدر و مادر

در ضمن منم لاغرم هرچی غذا بخورم بقول شما دریغ از ی ذره چاق شدن😍🫰🏻اینو خیلی دوست دارم چون هرچی دلم میخواد میخورم ولی چاق نمیشم از سمتی هم بعضی مواقع ناراحتم میگم من چرا لاغرم😐🤦🏻‍♀️🤣🤷🏻‍♀️😏😒

البته دوستدارم فقط از صورت چاق شم ولی خوشحالم ک شکم و پهلو اینا ندارم ولی باسن و ران و ساق پام خوبه حتی چند بار قرص گرفتم برا چاقی صورت ولی جرأت نکردم بخورم ترسیدم مریضی چیزی بگیرم