2777
2789
عنوان

دوست خوب

133 بازدید | 50 پست

دلم ی دوست خوب میخواد خیلی تنهام با هر کی دوست میشم اهل پارتی کلن این داستاناست خسته شدم یکیو می‌خوام مث خودم باشه افکارش شخصیتش چرا جامعه اینطوری شده کارای بد شده عادی ی جورایی به من میگن امل تو فلانی از جوونیت لذت نمی‌بری و این حرفا هییی دلم گرفته

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب قول مادرم دوست میکند از سر پوست ... دوستی فقط تا پشت در خونه بقیش اشتباهه

خوب خیلی تنهام تک فرزندم کسیو ندارم واقعا دلم ی دوست خوب میخواد اما با شخصیت و‌خوب

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

[QUOTE=366419543]تو هم مثل منی  همیشه میگم خدایا کاش یکی کپی خودم دوستم باشه  همه چی برعکسه کلن[/QUOTهییی چ کنیم ب‌نظرت 

خوب خیلی تنهام تک فرزندم کسیو ندارم واقعا دلم ی دوست خوب میخواد اما با شخصیت و‌خوب

عزیزم نیاز به دوست نیست خودت با کارایی حال میکنی انجام بده یروزی شاید اون دوست رو پیدا کردی

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
عزیزم نیاز به دوست نیست خودت با کارایی حال میکنی انجام بده یروزی شاید اون دوست رو پیدا کردی

کلاس میرم کار میکنم اما آخرش دلم یکیو میخواد برم بیرون باهاش بگیم بخندیم

[QUOTE=366419543]تو هم مثل منی همیشه میگم خدایا کاش یکی کپی خودم دوستم باشه همه چی برعکسه کلن[/QUO ...

نمیدونم 🤷‍♀️😂

فکر کنم باید بگیم آقا من همچین شخصیتی دارم کی شبیه منه 😂

کلاس میرم کار میکنم اما آخرش دلم یکیو میخواد برم بیرون باهاش بگیم بخندیم

منم تنهاییمو شکستم اعتماد کردک با دوستم مث خواهر بودم اما اخرشم زهر خوشو ریخت 

هر دوستی تا ی مرزی باهاته یکی پول یکی شوهر یکی پسر یکی پارتی و.... بخاطرهمین میگم این مسیرو نرو دوست فقط بلده معذبت کنه و اخرشم باز تنها

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
نمیدونم 🤷‍♀️😂فکر کنم باید بگیم آقا من همچین شخصیتی دارم کی شبیه منه 😂

کاش اصفهان بودی خخ

منم تنهاییمو شکستم اعتماد کردک با دوستم مث خواهر بودم اما اخرشم زهر خوشو ریخت هر دوستی تا ی مرزی باه ...

وای چ بد جدی میگی