2777
2789
عنوان

دوست خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 50 پست
اگه زخم خوردی میشه تعریف کنی تجربتو درس بگیریم

خب بعد فوت مادرم توی دبیرستان من دوستی نداشتم این ادم خودش میومد بمن میچسبید و خلاصه دوست شدیم من سرکارمیرفتم همزمان با درسم گاهی شارژ واسش میزدم پولشو نمیگرفتم یا مثلا چیزی میگرفتیم پول کم داشت میدادمش درحد 50الی100تومن 

خونشون میرفتیم.. بیرون و... 

ولی مثلا اون سرکار رفت و حقوق 10برابر من بود 50تومن بمن داده بود اخرش گرفت و... 

یا مثلا دستبندی چیزی ازمن میدید خوشش میومد بزورم شده میگرفت ازم نه ازاین دستبندای 5تومنی... مثلا استیل و رنگ ثابت و یا گوشواره و... 

ولی ایشون مثلا ی رژ یا چیز دیگ پیشم داشت خواهرش زنگ میزد میگفت بیارشون 

اینم بگم من اصلا ادمی نبودم چیزی بگیرم چون استفاده نمیکنم خودش میومد کنارم جا میگذاشت وسایل رو 

خلاصه بگذریم جدا ازاینا خیلییییی کارابراش کردم چون دوست صمیمی تا اونموقع نداشتم حتی خونه کسی. نرفته بودم ک دوستم بود و... 

این ادم یهو عوض شد با نامزدش بهم زد بعد 2 سال و رفت پی عیاشی و کافه گردی و اکیپ تشکیل دادن و منم میخاست ببره باخودش ک من یکی دوباری رفتم بعد اون. تموم کردم خلاصه این ادم از9صب تا 10.11شب با خواهراش میرفت بیرون با پسرا و کافه و گردش و کوفت و.. 

بعد من بدبخت میرفتم سرکار و مدرسه و خونه و... 

بعد ی مدتی حدود 3.4ماه رفتم خونشون چون پدربزرگشم فوت شده بود ی تسلیتی بگم دیدیم مادرش داره بد نگا میکنه محل نمیده گفتم شاید بخاطر قطع ارتباط باشه 

رفتیم صحبت کردیم ک بماند چقد دلم از حرفا و کاراش شکست و مادرشم یهو اومد جوری حرف زد انگاری من خرابم 😐من هنگ بودم البته جوابشو دادم و.... 

خلاصه تموم شد ولی خاستم بگم هیچ دوستی ارزش هیچیو نداره من حتی نمیدونم چرا مادرش همچین حرفی زده درصورتیک دخترای خودشو میدید چکارمیکنن 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
من ک کلن ازدواج هم نکردم خخ البته بابتش خیلی خیلی خوشحالم و شاید کلن ازدواج نکردم همه دوستام متاهل ش ...

تا جوونی این فکرارو داری که شاید ازدواج نکنم مجردی بهتره اما اگه عمیقتر نگاه کنی عزیزم آخرش زن و شوهرن که واسه هم می مونن.متأسفانه پدرومادر همیشه نیستن (که کاش بودن)بچه هم اگر داشته باشی همشون میرن پی زندگی و سرنوشت خودشون .تو می مونی و خودت که اگرهمسر داشته باشی اونموقع متوجه میشی که فقط زن و شوهر واسه هم می مونن.امیدوارم یه همسر حلال زاده و پاک و نجیب و آقا قسمتت بشه عزیزم 

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا جوونی این فکرارو داری که شاید ازدواج نکنم مجردی بهتره اما اگه عمیقتر نگاه کنی عزیزم آخرش زن و شوه ...

آخه اوضاع جامعه خیلی افتظاح شده همه واسه رابطه میخوانت اوضاع اقتصادی هم ک روز ب روز داره بدتر میشه

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
آخه اوضاع جامعه خیلی افتظاح شده همه واسه رابطه میخوانت اوضاع اقتصادی هم ک روز ب روز داره بدتر میشه

میدونه عزیزم درکت میکنم اما هنوزم مردای خوب هستن قبول دارم واقعا اعتماد تو این دوروزمونه خیلی سخت شده اما دعا میکنم برات که یه مرد نجیب و چشم و دل پاک با موقعیت شغلی عالی بیاد خواستگاریت و خوشبخت ترین دختر فامیلتون باشی

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...
میدونه عزیزم درکت میکنم اما هنوزم مردای خوب هستن قبول دارم واقعا اعتماد تو این دوروزمونه خیلی سخت شد ...

ممنون قشنگم از دعای خوبت توام انشالله ب تمام خواسته های دلیت برسی دعا میکنم برات

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍