2777
2789

امروز کلیپی دیدم دریوتویوب آقا بسیار بالغ و پخته وبسیار هم جوان بودن به خانوم میگفت اگر من نوعی از خانومی برای ازدواج خوشم بیاد ولی پوششو دوست نداشته باشم نظر شما چیه؟ خانم اصرار داشت به خودمون مربوطه اگر کسی رو پسند مردید یعنی همه چیزو پذیرفتید پس اصلا باهاش نباید برید ازدواج کنید آقا میگفت خوب کار دله خوشم اومده ایده آل منه فقط ‌پوششو دوست ندارم من مرد اذیت میشم وقتی نگاه بقیه رو روش میبینم خانم به حرف خودش اصرار داشت که پوشش هرکسی به خودش مربوطه 

عزیز دل ازدواج یعنی اشتراک یعنی من و تو میشیم ما یعنی تموم شد دوران به خودم مربوطه عشق فقط دوست داشتن دلی نیست یعنی باید درعمل متبلور بشه یعنی بالغتر شدن یعنی لجبازیهای بچگانه رو کنار گذاشتن یعنی مخالفت‌های بی منطقو کنارگذاشتن آدم اگر کسی رو دوست داره وقتی ازدواج میکنه باید هردوطرف از من بشن نیم من یعنی از خواسته های خودشون به خاطر طرف مقابل کوتاه بیان آقا میخواد پوشش مناسب‌تر باشه چه ایرادی داره مانتوتو اگر بلندتر کنی شالتو جلوتر بیاری لباست بدن نما نباشه آقا اهل دوستیه چه ایرادی داره روابطش مدیریت کنه رفت و امداشو کمتر کنه با دوستاش ازدواج یعنی بالغ شدن یعنی همین یعنی به این درک و فهم رسیدن  که وقتی اشتراکی رو دارید با کسی انجام میدین جه ازدواج چه کار یا هرچیزی باید بخاطر هم سختی‌هایی رو بپذیرید اون مراعات مردن برای شما سخت نیست اما انجام ندادنش واقعا طرق مقابلشون اذیت میکنه اگر هنوز در این تفکری که به خودم مربوطه عزیز دل بدون هنوز به اون بلوغ کافی نرسیدی و برای همین هم هست خیلی ازدواجها به طلاق میکشه برای همین موضوع به خودم مربوطه چه در آقایون چه در خانومها

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی چ!خب اصلا چرا باید ازدواج کنن مگه آدم قحطه برن با یکی مثل خودشون

کآمل توضیح دادم شما اگه از کسی خوشت اومد مثل خودت نبود ولی همه چیزش ایده آلت نبود صرف پوشش صرفنظر میکنی؟

چ متن قشنگی، منم نظرم همینه، ازدواج یعنی شبیه هم شدن قرار نیست همیشه طرز فکر ها و اعتقادات یکی باشه، مثلا پدر خودم نماز، نمیخوند بعد از ازدواج با مادرم شروع کرد نماز خوندن. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

موافقم این برای آقایون هم ثابته یکی که ازدواج کرد باید دیگه حد و حدود واسه رفتار پیش خانما داشته باشه و خرافی نکنه و راحت نباشه و سرسنگینی تر بشه...

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  
کآمل توضیح دادم شما اگه از کسی خوشت اومد مثل خودت نبود ولی همه چیزش ایده آلت نبود صرف پوشش صرفنظر می ...

صددرصد

نمیشه که آدم بگه من اینو دوس دارم پس باهاش ازدواج میکنم به میل خودم تغییرش میدم. مگه طرف عروسک خیمه شب بازی منه.

ازدواج به نیت تغییر دادن طرف مقابل قطعا غلطه. اتفاقا من میگم این نیت اشتباه قبل ازدواج، خودش عامل بسیاری از طلاقهاست

کآمل توضیح دادم شما اگه از کسی خوشت اومد مثل خودت نبود ولی همه چیزش ایده آلت نبود صرف پوشش صرفنظر می ...

پوشش ی مسئله اعتقادی و فقط به خود اون فرد بستگی داره !

همینو من برعکس کنم 

مثلا ی اقا عاشق ی خانم‌چادری میشه ولی چادر اون خانم رو روست نداره 

خانم چادری باید چادرشو در بیاره چون صرفا ایده ال همن؟

فک نکنم به همین سادگی ک شما میگید باشه 

بعضی مسائل ریشه این و طرف رو نمیشه عوض کرد

ولی مسائل کوچیک قابل حله و میشه چشم پوشی کرد 

پوشش جزو مسائل ریشه ایه و اصلا نمیشه چشم پوشی کرد

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!

ولی هنوزم به نظر من پوشش هر کس به خودش مربوطه ازدواج میکنه به اسارت که نمیره و واقعنم وقتی یکیو میپسندی نباید به قصد تغییرش باهاش ازدواج کنی اگه میتونی اونطور که هست قبولش کنی یا علی وگرنه به سلامت   رو اعصاب هم نریم بهتره

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
موافقم این برای آقایون هم ثابته یکی که ازدواج کرد باید دیگه حد و حدود واسه رفتار پیش خانما داشته باش ...

متاسمانی الان خیلیا  به سمت این عقیده رفتن به خودمون مربوطه سیگار میکشن ژرف خوشش نمیاد میگن به خودم مربوطه تا دیروقت با دوستا میچرخن میگن مگه نمیدونستی به خودم مربوطه عزیزان مهم نیست میدونست طرف مقابل یانه هر نوع اشتراکی تعهدات متقابلی ایجاد میکنه اگر به اون بلوغ رسیده باشید این درکم می‌رسید که باید بعضی مباحثو بزاری کنار یا کمرنگترش،کنی بعضی جیزا رو بخاطر طرف مقابل تغییر بدی وقتی متقابل باشه تنش و اصطکاکها هم به حداقل میرسه

در عمل میشە خودتو تغییر دادن برای خوش آمد یکی دیگە کە عذابە

میدونی چیە،؟ین مثل اینی نیست کە طرف بگە عزیزم،موقع دعوا داد نزن درست نیست،یا اینکە عزیزم جایی میری دیروقت برنگرد،این فرق دارە،طرف میخواد از بیخ و بن تغییرت بدە

این تویی،ظاهر توعە

مگە من بردە و عروسک و خمیربازیشم کە بەهر فرمی باب دلشە تغییرم بدە؟؟

واسە منی کە قبلا تو رابطە رفتم شاااید برام راحتتر باشە قیول کنم از پارتنرم

کە راحت نیس

ولی اینکە یکی از راە نیومدە بگە خودتو‌عوض کن،بلانسبت جمع میگم سی....ر

توضیحاتت رو قبول دارم ولی درمورد نوع پوشش وقتی قبل ازدواج خانم میگه پوششم همینه ولی اقا خوشش نمیاد این نوع پوشش نشاندهنده تفاوت در فکر و عقیده و فرهنگه پس باید عمیقتر به موضوع نگاه کنن و شاید باید کیس ازدواج رو عوض کنه کلا