2777
2789
عنوان

مفهوم ازدواج یعنی دیگه به خودم مربوطه تمومه

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 74 پست
صددرصدنمیشه که آدم بگه من اینو دوس دارم پس باهاش ازدواج میکنم به میل خودم تغییرش میدم. مگه طرف عروسک ...

بلە و مشهورترین روانشناسا هم میگن بە این نیت ازدواج نکنید کە غیرممکنە فقط تنش بوجود میاد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

در عمل میشە خودتو تغییر دادن برای خوش آمد یکی دیگە کە عذابەمیدونی چیە،؟ین مثل اینی نیست کە طرف بگە ع ...

طرف همه جی کامل بود بهترین شخص تو زندگیت بود خوشش نمیاد پوششتون خیلی باز باشه اذیتش میکنه اصلا چرا باید پافشاری کرد حاضرید بهترین شخص زندگیتونو از دست بدین چون اصلا دلتون نمیخواد کمی درخودتون تغییر ایجاد کنید پس اگر جیزی هم بعدا در اون شخص شمارو اذیت کرد حاضرید توقعی نداشته باشید و اون طبق روال قبلش عمل کنه مثلا ارتباط با دوستاش مسافرت با دوستاش متقابله دیکه نه؟

خوب اون شبیە من بشە!!!!

همین دیگه ازدواج از خودگذشتکی هم داره. 

توی بعضی از مسائل یکی از طرفین باید کوتاه بیاد و الا تبذیل به جنگ جهانی میشه. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

اینکه بخوای چیزای معمولی همسر/پارتنرتو تغییر بدی واقعا رفتار سمی و اسیب زننده ایه و بهش فشار روانی و ...

تغیر یعنی کلا بخوای شخص عوض بشه تغییر درظاهر تا حدودی که شخص مقابل اذیت نکنهجیز سختی نیست اگر قرار تراشه کوتاه بیاین از طرف مقابل هم هیچوقت انتظار متقابل نداشته باشید

ازدواج یعنی کنار هم بودن پشت هم بودن و مانع هم نشدن.بعد ازدواج قرار نیست کسی رو به میل خودت تغییر بدی بلکه با همه خوب و بدش پذیرفتی و باید بپذیریم چون در طول عمر اعتقادات و رفتار آدم با پخته تر شدن و بالغ شدن تغییر می‌کنه پس هر لحظه باید این تغییرات درونی طرف مقابل رو بپذیرید و هرجای زندگی که حس کردید پذیرفتن براتون سخت و قابل کنار اومدن نیست طرفتون رو آزاد بزارید و جدایی رو بپذیرید.من تفسیر شمارو قبول ندارم.با این تفسیر دو نفر یا باید به زور همو تغییر بدن و باب میل کنند یا با لجبازی باهم زندگی کنند. این تغییر های اجباری به مرور باعث از بین رفتن محبت و عشق میشه و کار به طلاق ختم میشه جوری که زن بعد بیست سال زندگی میگه کم آوردم و نمیتونم هرکاری میگه بکنم.و مرد هم خیانت می‌کنه.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
بلە و مشهورترین روانشناسا هم میگن بە این نیت ازدواج نکنید کە غیرممکنە فقط تنش بوجود میاد

هیکی صددرصد منطبق با طرف مقابلش نیست اما انعطاف پذیری لازمه رابطست ضرورت یک رابطه اینکه هردوطرف بگن خمینی کخ هست یعنی اصلا مفهوم رابطه رو درک نکردن باید دوطرف بخاطر دوست داشتن از مباحثی که طرف مقابل اذیت میکنه تا حدودی کوتاه بیان

تغیر یعنی کلا بخوای شخص عوض بشه تغییر درظاهر تا حدودی که شخص مقابل اذیت نکنهجیز سختی نیست اگر قرار ت ...

چرا انقد با افراطی گونه نظر میدی ؟

پوشش چیزیه که ادم قبل از ازدواج از طرف میبینه و همون اول با اولین نگاه متوجه خط فکری طرف تو این مورد میشه

حالا چون طرف نمیخواد پوشش دلخواه شو تغییر بده دیگه نباید انتظار متقابل داشته باشه تو موارد دیگه ؟ این خیلی نابالغانه و غیر منطقیه

🏃🏻‍♀️