امروز کلیپی دیدم دریوتویوب آقا بسیار بالغ و پخته وبسیار هم جوان بودن به خانوم میگفت اگر من نوعی از خانومی برای ازدواج خوشم بیاد ولی پوششو دوست نداشته باشم نظر شما چیه؟ خانم اصرار داشت به خودمون مربوطه اگر کسی رو پسند مردید یعنی همه چیزو پذیرفتید پس اصلا باهاش نباید برید ازدواج کنید آقا میگفت خوب کار دله خوشم اومده ایده آل منه فقط پوششو دوست ندارم من مرد اذیت میشم وقتی نگاه بقیه رو روش میبینم خانم به حرف خودش اصرار داشت که پوشش هرکسی به خودش مربوطه
عزیز دل ازدواج یعنی اشتراک یعنی من و تو میشیم ما یعنی تموم شد دوران به خودم مربوطه عشق فقط دوست داشتن دلی نیست یعنی باید درعمل متبلور بشه یعنی بالغتر شدن یعنی لجبازیهای بچگانه رو کنار گذاشتن یعنی مخالفتهای بی منطقو کنارگذاشتن آدم اگر کسی رو دوست داره وقتی ازدواج میکنه باید هردوطرف از من بشن نیم من یعنی از خواسته های خودشون به خاطر طرف مقابل کوتاه بیان آقا میخواد پوشش مناسبتر باشه چه ایرادی داره مانتوتو اگر بلندتر کنی شالتو جلوتر بیاری لباست بدن نما نباشه آقا اهل دوستیه چه ایرادی داره روابطش مدیریت کنه رفت و امداشو کمتر کنه با دوستاش ازدواج یعنی بالغ شدن یعنی همین یعنی به این درک و فهم رسیدن که وقتی اشتراکی رو دارید با کسی انجام میدین جه ازدواج چه کار یا هرچیزی باید بخاطر هم سختیهایی رو بپذیرید اون مراعات مردن برای شما سخت نیست اما انجام ندادنش واقعا طرق مقابلشون اذیت میکنه اگر هنوز در این تفکری که به خودم مربوطه عزیز دل بدون هنوز به اون بلوغ کافی نرسیدی و برای همین هم هست خیلی ازدواجها به طلاق میکشه برای همین موضوع به خودم مربوطه چه در آقایون چه در خانومها