2777
2789
عنوان

دوست خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 50 پست
پس با تنهاییم باید کنار بیام

ببین عزیزدلم شاید سنتون ازمنم بالاتر باشه ولی دوست خوبه اره شادی و فلانی ولی یهو جنبه های بدش ظاهر میشه 

الان زخمی نداری.. اونموقع همیشه ی زخمی رو قلبته 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
واقعا چ کنیم از تنهایی واقعا خسته شدممم

راستش من  از تنهایی و انزوا هم خسته ام هم عاشق تنهاییم.یه جورایی هم دلم نمیخواد کسی این حباب تنهاییم بشکنه هم دوست دارم یه رفیق خیلی خوب مهربونتر از خواهر داشته باشم کاملا ساده ک خاکی .خودمم نمیدونم چمه😭

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستش من از تنهایی و انزوا هم خسته ام هم عاشق تنهاییم.یه جورایی هم دلم نمیخواد کسی این حباب تنهاییم ...

وای منم

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
ببین عزیزدلم شاید سنتون ازمنم بالاتر باشه ولی دوست خوبه اره شادی و فلانی ولی یهو جنبه های بدش ظاهر م ...

چی بگم عزیزم اینم هس

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
وای منم

خیلی دلم برای دوست دوران دبیرستانم تنگ شده خیلی اما عوضی هیچ رد و نشونی هیچ جا ازش نیست.خیلی دلم میخواد بدونم آیا اونم به من فکر میکنه یا نه فراموشم کرده بی معرفت😭

کاش نی نی سایتو از این جو تک جنسیتی دربیارن و به مردها نه تازن تا مردها هم با اسم و کاربری زنانه نیا ...

اره متاسفانه 

خیلی دلم برای دوست دوران دبیرستانم تنگ شده خیلی اما عوضی هیچ رد و نشونی هیچ جا ازش نیست.خیلی دلم میخ ...

وای عاشق دبیرستان بودم چ قدر خوب بود

وای عاشق دبیرستان بودم چ قدر خوب بود

اره واقعا دوران دبیرستان از بهترین سال‌های عمر هر دختریه به نظرم.خیلی از همکلاسیم الان بچه دارن یا شاغلن من متاسفانه از همه عقب موندم .نه تونستم شاغل بشم نه مادر بشم😔

اره واقعا دوران دبیرستان از بهترین سال‌های عمر هر دختریه به نظرم.خیلی از همکلاسیم الان بچه دارن یا ش ...

من ک کلن ازدواج هم نکردم خخ البته بابتش خیلی خیلی خوشحالم و شاید کلن ازدواج نکردم همه دوستام متاهل شدن اکثرا