2777
2789
عنوان

بالاخره نوبت عمل اسلیو گرفتم ولی هنوزم میترسم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2389 بازدید | 114 پست
شما اینطور فکر کن من مازندرانم از کاشان گرفتم

خب اسمشو بگو حداقل شاید به دردت اسی هم خورد نره واسه عمل 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
عزیزم به هیچ عنوان اسم قرص رو نگیداین جور قرصا مستقیم به کبد آسیب میرنن

من خداروشکر چکاب دادم بعدش نه اسم قرص و نمیگم چون برا هر کس طبق قد و وزنش میده

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خداروشکر انشاالله همیشه سلامت باشید 

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرم.مرسی که این هدیه ی بزرگ رو بهم دادی  
اگه اضافه وزنت خیلی زیاد نیس بزرگ ترین ظلم رو‌ در حق خودت میکنی.شوهرت خودش همه چی تمومه؟

۱۱۰ کیلوام قبلا با فستینگ و پیاده روی خوب کم کردم ولی بعد یه مدت برمیگرده ... بخاطر چاقیم باردار نمیشم پسرم ۱۳ سالشه همش میگه خواهر برادر میخوام

شوهرم طاقت نداره یه گاز کوچولو بگیرمش میگه درد میاد اونوقت منو داره میفرسته زیر تیغ جراهی ۸۰ درصد معدمو بردارن😢 هر چی بهش گفتم پشتم باش مسخرم نکن ایندفعه قول میدم با فستینگ و ورزش کم کنم ادامه بدم گفت نه که نه ادا در نیار بی ام آیت میاد پایین بیمه چیزی نمیده برو عمل کن تموم بشه بره

💕

خب شمارشو بده یا آی دی ارتباطی

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
خوب چی بودن کدومش خیلی تاتیر داشت کجا مگرفتی نیشه برام توصبح بدی

از کاشان برام میفرستاد خواهر 

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم
چرا مردم میترسونی اسلیو باعث مرگ نمیشه یه آدم بخاطر هر جراحی دیگه هم ممکنه عوارض برای پیش بیاد

بقران راست میگم قصدم ترسوندنش نبود

همه ما آدما میدونیم که یه روز میمیریم ، غیره اینه؟؟!! پس چرا بدی وپلیدی دنیارو غرق کرده

خب شمارشو بده یا آی دی ارتباطی

۰۹۳۶۱۵۳۰۱۸۱ لینک نمیشه گذاشت بگو تو کانال ببرتت خودت همه چی تحقیق کن فردا من مقصر نشم 

چند کیلویی ؟؟؟ دوستم عمل کرد از ۱۲۰ کیلو الان ۸۰ کیلو شده عالی شده...شما هم به خدا توکل کن

مرسی قربونت برم قدم ۱۷۰ وزنم ۱۱۰ توو مطب دکتر که جای سوزن انداختن نبود ... همه عمل کرده و راضی

💕