2777
2789
عنوان

من یک کاربر مرد هستم اما

| مشاهده متن کامل بحث + 5750 بازدید | 310 پست
جالب بود 😂

قربانَت🥰😂

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
گفتم که اشتباه می کنید.قدری قصاوتتون رو به تاخیر بندازین. ممنونم

شما رو نگفتم که

یه قضاوت یاد گرفتی تند تند میگی 

یه کاربر آقا که اسمش پاسخگو بود با اون بودم نه با شما 

کاربری سوم  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آقای پاسخگو اینجا هم که حضور داری چرا هیچی نمیگی پس فقط تاپیک خانوما دین داری میکنی ؟؟😂😂

خودشه

همبند

پاسخگو

و ده تا کاربری دیگه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
چه جالبه😂 برنامه هوش مصنوعی چیه؟

Copilot 🤗

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
اتفاقا از نظر من مردا هم باید در این سایت باشند تا مشکلات زنها رو بدونن چون بارداری و زایمان شاید در ...

اینکه میگی درسته ولی اگه مردا تو سایت باشن بنظرت زنها میان این چیزهارو بگن؟

خلاصه‌ی پیام شما به این صورت است:- شما در سایت زنانه‌ای حضور دارید و برخی کاربران مردان را به رسمیت ...

بازم که طولانی حاجی

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
خلاصه تر نمیشه؟

نه دیگه😬😬

در خلاصه‌ی پیام شما آمده که:

- در سایت زنانه‌ای حضور دارید و برخی کاربران ممکن است حضور مردان را نپذیرند.

- دلیل حضورتان این است که به بازشناسی و درک عواطف و احساسات زنانه‌ی خود بپردازید که در گذشته آسیب دیده‌اند.

- نوشته‌های کاربران به شما کمک می‌کند تا خاطرات، تجربه‌ها و چالش‌های گذشته‌ی خود را مرور کرده و احساسات خود را بروز دهید.

- گمنامی این فضا به شما اجازه می‌دهد که احساسات و دغدغه‌های خود را بهتر بیان کنید.

- امیدوارید که این حضور منجر به شناخت و درک بهتر شما و همدلی بیشتر با دیگران شود.

- درخواست دارید که در صورت نیاز به همدلی و مشورت، شما را قضاوت نکنند و به کودک درون زخمی‌تان آسیب نزنند. 

این خلاصه‌ای از پیام شماست. امیدوارم مفید  باشد! 🌟

مرسی عشقم بوس بهت

قربووونت 😍 ✨ 

وای چقدر زیبا. اسم برنامه ش چیه؟؟خدمتی دیگر از کاربران نی نی سایت 👏👏👏

Copilot 

بازم که طولانی حاجی

دیگه شرمنده🤭🤭

تجربه شش سال حضورم توی این سایت میگه از مردابی مثل تو که می‌خوان خودشونو خوب نشون بدن باید ترسید

همون مردهایی که خودشونو خوب نشون میدن، و دنبال شکار هستن، یه جایی باید درخواست بدن دیگه.

هر وقت به کسی درخواست فرستادم بیاد رسوام کنه و جار بزنه.

حرفی میمونه؟

🔪کاربر مرد؛ علاقمند به مطالعات زنان 🥄آیا زنان را می توان شناخت؟ 🍴در هزار توی ذهن زنان چه می گذرد؟ 🍽 من ناظر بدون قضاوت جامعه زنان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی

کاربر همبند با کاربری هزارمشای روتو برم بشردوستان اونی که بهش گفته خواجه حریم سلطان من بودمتازه اینم ...

فقط موندم یکچیزی

اسم قوی بودنشون و موفقیت هاشون رو میزارن نیمه مردانه

اسم گشتن تو سایت زنونه و احساسات و گند کاری هاشون نیمه زنانه

دستشون درد نکنه بابت این نامگذاری

روحیات زنانه شنیده بودیم نیمه زنانه نشنیده بودیم 

ترن‌س شاید باشن؟

نمیدونم اسمی نداریم برای کسایی که نصف زنن نصف مردن؟😁

انگار احساس فقط مال زنه منطق فقط مال مرده

خدایا به همه ما یک نیمه مردانه عطا کن😁

یعنی الان استارتر نیمچه مرده؟