2777
2789
عنوان

کسایی که موهاتون فره

136 بازدید | 15 پست

به موهاتون چی میزنید وز نباشه و قشنگ. فربودنش معلوم باشه؟ برامامانم میخوام

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بدِ کسی رو نخواست:)      من بی دفاعم.. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مال من بعد از حموم وز میشه چیکار کنم کمکم کنید

وقتی از حموم اومدی نم داره،با انگشتات خیلی آروم ماسک مو بعداز حموم بزن به پایین موهات(کلا به ساقه موهات از پایین بزن،ولی به ریشش نزن)

روغن آرگانم میتونی بزنی بجای ماسک مو

قبل حموم هم اگر میتونی روغن نارگیل بزن

خدایا ممنونم ازت ک موهام فر نیست که مجبور بشم برم این چیزی که اسمشم نشد بخونم رو بخرم😂😂

اره واقعا خداروشکر کن😂

ولی خب بعد از این که همین چیزایی که اسمشم نشد بخونی میزنم بیا ببین چه جذابی میشه موهامون😎😂

ماسک مو لدورا

وقتی جواب استارتر تو تاپیک میدم تو خودت قاطی نکن خودشیرینی نکن نخود هر آش هم نشو چون اصن اعصاب و حوصله دعوا ندارم،دعوا شد فحش دادی صدبرابر تو فحش میدم و قانونی پیگیری میکنم تهدید الکی نمیکنم واقعا پیگیری میکنم که دفعه دیگه به کسی دیگه فحش و بی احترامی نکنی اوکی؟با من دهن به دهن نشو اعصاب کافی ندارم(((درخواست دوستی قبول نمیکنم))

اره واقعا خداروشکر کن😂ولی خب بعد از این که همین چیزایی که اسمشم نشد بخونی میزنم بیا ببین چه جذابی م ...

میدونم گلم مامان خودمم موهاش فره انقدر نازه

حالا من موهام انقدر لخته هر کی منو میبینه فکر میکنه رفتم کراتین

میدونم گلم مامان خودمم موهاش فره انقدر نازهحالا من موهام انقدر لخته هر کی منو میبینه فکر میکنه رفتم ...

نمیدونم چرا مامانای موفر بچهاشون لخت میشن😂

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بدِ کسی رو نخواست:)      من بی دفاعم..