2777
2789
عنوان

نینی سایت واقعیات چرا اینطوریه 😑

114 بازدید | 26 پست

تنها جایی که کاربراش معتقدن تا ۳۰ سالگی باید مجرد بود 

یه دختر ۲۰ ساله که عاقل و بالغ هم باشه باید برای ازدواج یا هر چی حتما به تمام آرزوهاش رسیده باشه مگه با ازدواج نمیشه؟

تنها جایی که کاربراش عکس از خودت بزاری بگی خوشگلم میگن نه زشتی اگه عکس بزاری بگی زشتم میگن چقدر خوشگلی

واقعاااچراااا

راجب ازدواج هم که میگن به نظر من نباید کودک همسری هم باشه ولی یه فرد ۲۰ ساله که به بلوغ عقلی و جسمی رسیده میتونه ازدواج کنه  اینو اسلام هم میگه 

تو یه تاپیکی داشتن دختر رو قورت میدادن سر همین قضیه

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خودم بچه   بودم  عاشق شدم.  ازدواج کردم   الانم مشکلی نداریم

ک حاد باشه.. اتفاقا  من عاقل  تر از اونم

بعد هم دخترای  الان  از یه دختر ۳۰   ساله  عاقل ترن

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
دیگه نی نی سایته دیگهکلا عجیبه😂

سرزمین عجایب😂😂

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

ازدواج هرموقع ک ب بلوغ عقلی برسی درسته یکی تو 15سالگی میرسه یکی تو 30 سالگی برا همه نمیشه ی نسخه پیچ ...

کاملا موافقم باهات 

برا همه یه نسخه می‌پیچن اینجا انگار ماشین ورودی و خروجیه

من دختر ۱۷ ساله دیدم عاقل و بالغ و دختر ۳۰ ساله که مثل بچه است

اینجا نمونه اماری کوچیکی از جامعه اس چرا فکر میکنی اینجا لا جامعه فرق داره؟ 

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
من خودم بچه بودم عاشق شدم. ازدواج کردم الانم مشکلی نداریمک حاد باشه.. اتفاقا من عاقل تر از ا ...

عزمزمه خوشبخت بشی 

اصلا ربطی به سن نداره من دختر زیر ۲۰ دیدم عاقل و بالغ  و یه دختر ۳۰ ساله که مثل بچه رفتار میکنه 

عزمزمه خوشبخت بشی اصلا ربطی به سن نداره من دختر زیر ۲۰ دیدم عاقل و بالغ و یه دختر ۳۰ ساله که مثل بچ ...

اره بابااااا من دختر داییم  ۱۴ سالشه  ازدواج کرده

نمیدونی  چجور  خونه رو تمیز  میکنه    بچه دار شده 

انگار یه  زن بالغه 

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
بس که آمار طلاق رفته بالا میگن سن بالاتر باشه سرد و گرم دنیا چشیدن چشمشون بازتره بهتر میتونند در مقا ...

بله متاسفانه من کاملا مخالف ازدواج تو سن پایین هستم اونم بخاطر اینکه بچه باید بچگی کنه ولی دیگه ۲۰ ساله که شرایطش اوکی هست عاقل و بالغ هست و ... میگن نه و ... عجیبه 

اینجا نمونه اماری کوچیکی از جامعه اس چرا فکر میکنی اینجا لا جامعه فرق داره؟

چون فرق داره عزیزم 

یا نمیدونم نینی سایت میان جو گیر میشن🥲

ما نمیتونیم برای دیگران نسخه زندگی بپیچیم. 

فقط میتونیم نظر شخصی خودمون رو بگیم.

من به شخصه ازدواج زیر 21 سال رو نمی‌پسندم و هر چقدر هم بگن بلوغ فکری بعضی ها تو سن پایین اتفاق میفته و از این مدل حرف ها ، قبول ندارم.

ولی خب هر انسانی انتخاب خودش رو داره. 

چون فرق داره عزیزم یا نمیدونم نینی سایت میان جو گیر میشن🥲

چرا باید فرق داشته باشه وقتی این ادمای همین جامعه ان که تو این سایت هم هستن اتفاقا اینجا چون مجازیه ادما خود واقعیشونو نشون میدن

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂