2777
2789

بچه ها ببخشید توی دوران پی ام اس هستم و فشار زیادی رومه و تاپیک زیاد میزنم

من 23 سالمه  و واسه اکسم میمردم،با اینکه ازم 15 سال بزرگتر بود ولی انقد تحقیر شده بودم ک کنارش حالم خوب بود چون حتی ب دروغ بهم میگف خوشگل من و محبت پدری هم نداشتم

2 سال با هم بودیم

ایشون 38 سالش بود و مجرد بود و حس کردم روش نمیشه بعد از این همه سال مجردی،یهو من رو بگیره و همه مسخرش میکنن و از طرفی انقد چرخیده و همه جورشو دیده ک هی مقایسه میکنه،البته با اینکه پسر خوبی بود ولی هیز بود و دخترای خوشگل رو فالو داشت حتی متاهل

دلم خیلی خونه،چون هیچ تلاشی برام نکرد و افسرده شدم و الانم دنبال کیسای خوب و جدید ازدواجه

داره دمبل میزنه عضله در بیاره،داره خودشو تقویت میکنه ک جون و قوه بگیره و من شدم عین جنازه ی متحرک!!!!

روزی صد بار غیر مستقیم میگه شوهرت یا زنم،یعنی میفهمونه شوهر تو یکی دیگس،مثلا میگه بیچاره شوهرت چون بد غذایی😐

همسنام شوهر کردن اونوقت من دنبال یه 40 ساله ی هیزم

.

خدایا هیچ خاستگاری ندارم.دلم یه شوهر خوب میخواد ک بسوزه از همه زخم زبونایی ک بهم زد و مقایسه هایی ک من رو با دخترای داف کرد...واسم دعا کنید

هیچی‌.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قطعا اگه سفید و توپر بودم واسم تلاش میکرد

من سفید تو پرم😐

ب این چیزا نیس ک

ادم شانسش بلند باشه

ک ما بویی از شانس نبردیم

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

خودت از اول وارد رابطه سمی شدی و موندی . خودتو تحقیر کردی واقعا چرا؟ ازدواج چیه که نسل شماها سکوی پرتاب میدونین؟ ازدواج سن کم اشتباهه ببین چقدر خامی هنوز؟ ازدواج الکی نیست که

هیچی نمیتونم بهت بگم چون این افکار تو دوران پی ام اس طبیعیه ولی اگه خارج از این دوران باز هم این نشخوارهای ذهنی رو داری باید یه فکری به حال این وضعیتت برداری.