بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من همیشه وقتی دعا میکنم ادمای اینجارو هم دعا میکنم میگم خدا اونایی که اینجا مشکل دارن حاجتی دارن به خواسته هاشون برسون به قلبشون ارامش بده..نمیدونم ولی اینجوری حس میکنم دعای خودمم زود براورده میشه.
التماس دعای مخصوص
ولی تا وقتی تو نیستی امکان نداره..فکر میکردم یکیو پیدا کردم که کمکم میکنه ولی نکرد..دیگه کجا برم نمیدونم..جایی ندارم ..من با خودمم غریبم..من با خودمم میجنگم برای اینکه فراموشت نکنم..عاشق تو شدن دست من نبود..فراموش شدنتم دست من نیست ..ببخش اگه بدون تو نفس میکشم
ایشاا..به حق خانم رقیه سالم و سلامت باشن عزیزم..امیدت به خدارو از دست نده به خدا توکل کن..
ولی تا وقتی تو نیستی امکان نداره..فکر میکردم یکیو پیدا کردم که کمکم میکنه ولی نکرد..دیگه کجا برم نمیدونم..جایی ندارم ..من با خودمم غریبم..من با خودمم میجنگم برای اینکه فراموشت نکنم..عاشق تو شدن دست من نبود..فراموش شدنتم دست من نیست ..ببخش اگه بدون تو نفس میکشم
ایشالا عزیزم به خوشی ب دنیا بیاریشمیرم امام زاده دعاتون میکنم
ممنونم عزیزم
ان شاالله ب خواستتون برسید منم دعا میکنم
فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن