یه رابطه ۲ساله که قرار بود ازدواج بشهدتموم شد خیلی حالم بده همه ازدواج کردن فقط،من مجردم از خانواده سرکوب میشنوم چیکار کنم خدایا برام دعا کنید تورو خدا
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
همیشه فکر می کردم قبل ۲۵ اصلا ازدواج نکنم و سن مناسب ازدواج ۲۵ عه ولی تو سایت شرایط رو که می بینم به این نتیجه رسیدم بعد قبولی و رسیدن به رشته مورد علاقم خواستگار خوب که اومد ازدواج کنم حتی زیر ۲۵ باشم
عزیزم توکلت بخدا باشه خودتم در اجتماع اعتماد بنفس داشته باش خودت و دست کم نگیر
از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
تو خونه نمون کار معاشرت با دخترایی که متاهلن و اهل آشنا کردن تو با دوستاشونن با درآمدتم عضو انجمن های مختلف بشو دختر خاله ی من 29 سالش بود شاغل بود و رفت توی انجمن نقد تئائر یه چنین چیزی با یه مهندس نفت که توی پالایشگاه کار می کنه اون جا آشنا شد و ازدواج کرد