2777
2789
عنوان

مفهوم ازدواج یعنی دیگه به خودم مربوطه تمومه

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 74 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

👍🏻الان ک فک میکنم حرفتون درسته، ولی مگنه ک ادما بمرور شبیه هم میشن؟ رفتاری منظورمه.

قرار نیست شبیه هم بشیم. هرکسی منحصر به فرده ولی سازگاری لازمه و لازمه سازگاری هم پذیرش یک سری تغییرات هرچند کوچیک هست

«اگر اون آقا مرد خوبی بوده باشه» و به نظرم یه مرد خوب اصلا چنین درخواستی رو عنوان نمیکنه و انقدر خوب ...

دقیقا

همین جملە تناقض دارە

آدم خوب ظواهر مردمو بد و خراب جلوە نمیدە کە بخواد تغییر بدە بە این شرط میخوامت کە اونی بشی کە من میخوام 

👍🏻الان ک فک میکنم حرفتون درسته، ولی مگنه ک ادما بمرور شبیه هم میشن؟ رفتاری منظورمه.

اگه خیلی عاشق هم باشن بله از لحاظ رفتاری ظاهری آره ولی عقاید هیچوقت شبیه هم نمیشن

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️
«اگر اون آقا مرد خوبی بوده باشه» و به نظرم یه مرد خوب اصلا چنین درخواستی رو عنوان نمیکنه و انقدر خوب ...

اتفاقا جنین درخواستی میکنه واقعا مار دله نمیتونی برای دلت تعیین کنی فقط عاشق مرا یا زنایی شو که مثل من باشن

اگه خیلی عاشق هم باشن بله از لحاظ رفتاری ظاهری آره ولی عقاید هیچوقت شبیه هم نمیشن

نمونه بارزش پدر من اصلا ادم معتقدی نبود، اما بعد از ازدواج با مادرم کلن عقایدش عوض شد. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

دقیقاهمین جملە تناقض دارەآدم خوب ظواهر مردمو بد و خراب جلوە نمیدە کە بخواد تغییر بدە بە این شرط میخو ...

آره منم با شما موافقم اما منظورمو بد رسوندم 

ترسناک‌تر از آدمایی که مقصرن ولی بلدن تورو مقصر جلوه بدن نداریم

ولی میتونن رو اعصاب هم نرن مثلا یک‌ مذهبی با غیر مذهبی ازدواج میکنه خانم چون مذهبیه دلش میخواد مراسمات مذهبی شوهرش همراهش باشه اما کوتاه میاد همیشه تنها می ه آقا اهل مشروطه چون خانم مذهبیه میزا ه کنار برای هرو کمی سخت هست اما چون میخوان کنار هم باشن باید کمی از خواسته های خودشون کوتاه بیان

حوب پس بعدا هم اگر موردی ازش دیدین حق ندارین توقع داشته باشید بخاطر شما کوتاه بیاد هرچیزی متقابله قر ...

عزیزم میخوای متوجە بشی یانە خودتو بەخواب زدی؟؟

میگم ایرادهای رفتاری و‌انحراف اخلاقی رو حق دارررریم

صد بار دیگە بگم بلکە متوجە بشی؟؟؟

میگم اگە ایراد رفتاری دارم،حق دارە تذکر بدە و تغییر بدە

فرضا عادت دروغگویی دارم و سعی دراصلاحم داشتە باشە،اوکییە،خیلیمممم اوکییە حق هم دارە

و همچنین من برای اون

اگە فرضا آدم خشن و بداخلاقیە،این حق منە کە بهش تذکر بدم

حرفات درسته ولی نه در همه موارد 

بنظر منم تا از یکی خوشت اومد دلیل بر این نمیشه که حتما باید باهاش ازدواج کنی صرف نظر از اینکه پوشش چیه خانواده و فرهنگش چیه 

وقتی طرز پوشش طرف اینه چون تو مجردی از حق انتخابش استفاده کرده و خودش اینو انتخاب کرده پس کلا طرز فکرش این بوده نباید امید داشت بعد ازدواج تغییر میکنه اگر خود خانم تمایلی نداشته باشه با گفتن شوهر فقط باعث جروبحث میشه همه چی به فرهنگ و طرز فکر خانم بستگی داره وگرنه اینا بعد ازدواج باعث اختلاف و لجبازیه

پس اینا مهمه از قبل در موردش صحبت بشه نه اینکه ازدواج کنی بعد توقع داشته باشی رعایت کنه

عزیزم میخوای متوجە بشی یانە خودتو بەخواب زدی؟؟میگم ایرادهای رفتاری و‌انحراف اخلاقی رو حق دارررریمصد ...

پوشش نامناسب هم به همون اندازه ازاردهنده هست برای طرف  مقابل چون شما خوشت میاد دلیلی نداره برای اون ازاردهنده نباشه همونطور که فحاشی برای شما ازاردهندست مهم نیست جی از نظر شما خوبه یابد مهمه چی طرف مقابل و دوطرفو آزار نیده ه چند به نظر طرف مقابل اون جیز مهمی نباشه اینه که مهمه دوطرف درک کنن