2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینکه عالیه چندتا کار عقب افتاده ت رو انجام میدادی حداقل

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅

خوشی زده زیر دلتون ،میتونی برید زیرپتو بخوابید تخت تالنگه ظهر ،نمی کنید😂

من چی بگم  دوخوابیدم‌،بچه ام الان نشسته خوشحال ،بااسباب بازی بازی میکنه 

هرروز ساعت شش یا هفت بیدارمیشه ،درحسرت خواب صبگاهی موندم

حال داریا😂من شوهرم الان رفت خونه ی باباشمن بغل می خوام تا خوابم ببره😅

خودتو بغل کن بخواب 

ما دوروزه قهریم 🤦🏻‍♀️هرکی خودشو بغل میکنه میخوابه😂

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
خوشی زده زیر دلتون ،میتونی برید زیرپتو بخوابید تخت تالنگه ظهر ،نمی کنید😂من چی بگم دوخوابیدم‌،بچه ا ...

آخ که درکت می کنم🤣🤣🤣🤣

من یه سری بچمو بستم و خوابیدم

خودشو باز کرده بود اومده بود منو ببنده🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

آخ که درکت می کنم🤣🤣🤣🤣من یه سری بچمو بستم و خوابیدمخودشو باز کرده بود اومده بود منو ببنده🤣🤣🤣🤣 ...

بستی ؟؟؟واقعا ؟جدی میگی؟؟🙄🙄🙄

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
خودتو بغل کن بخواب ما دوروزه قهریم 🤦🏻‍♀️هرکی خودشو بغل میکنه میخوابه😂

آخه دیشب خوش گذشته

حیفم میاد بقیه شو🤣🤣🤣

یه بالشم دارما

اونم نخواستم.

سعی کن آشتی کنین.دو روز زیاده

آخه دیشب خوش گذشتهحیفم میاد بقیه شو🤣🤣🤣یه بالشم دارمااونم نخواستم.سعی کن آشتی کنین.دو روز زیاده

پس بگو 😂😂😂😂😂

شوهرمن بیست روزم شده قهر کنه

پس بگو 😂😂😂😂😂شوهرمن بیست روزم شده قهر کنه

شوهر من هرشب چای ماسالا می خوره

نمب تونه قهر کنه🤣

خودشم خبر نداره.

هر وقتم قهر میکنه خودم بخش چای ماسالا می دم بخوره🤣🤣🤣🤣