2777
2789
عنوان

زن مردی که می خوام بگم میشید

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 91 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن من با همچین مردی ازدواج نمیکنم. ب رسم عادت بعدا میاد تورو هم اذیت میکنه، بنظرم این مرد زندگی نیست کسی ک ب زنش رحم نکرده و ب بچهاش، فکر میکنی فردا روز بتو رحم میکنه؟؟این دیگه راه قانون روهم بلد شده

نه محاله محاله مگه دیونم بیام با ی مرد این سنی مگه دیونم والا بعدم این اگر خوب بود دختراش انقد ازش بی زار نمیموندن در کل نه

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

چه آدم چندش و کریهی

عمرا 

حتی اگه همسرت باشه بهش برنگرد 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
ببین تو نی نی سایت همه میگن نهولی توواقعیت خیلیا میشن

اتفاقا فقط اینجاس که تو چارده سالگی شوهر میکنن و کتک میخورن و... تو واقعیت یه مرد ۱۶۵ سانتی که شاهزاده اسکاندیناوی باشه رو هم رد میکنن این نوبر که از در خونه هرکی رد بشه قلم پاشو میشکنن چه برسه به جرات خواستگاری داستن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.