2777
2789
عنوان

بخدا امشب خودمو تغییر دادم اساسی

124 بازدید | 11 پست

با شوهرم دعوام شد از خونه رفت کجا نمیدونم

سه راه پیش رو دیدم

بشینم گریه کنم و غصه بخورم

پیام بدم ،زنگ بزنم و خایه مالی کنم

بگم به درک رفت که رفت بیخیال

ومن راه سومو انتخاب کردم با توجه به اینکه زندگی یه فیلمه،،،،اینبار برعکس گذشته نشستم حسابی از خودم پذیرایی کردم و تا الان تو سایت بودم و الانم میخوام برم بخوابم،،،،خلاصه اینکه دیگه چیزی برای ما مهم نیست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این که کجا رفته باید برات مهم باشه خواهرم غولی مثل اعتیاد در کمین و در یه لحظه یک آن اتفاق میوفته خیلی از ساقی های بیشرف منتظر همچین طعمه ای هستن تا مشتری دائمشون بشه 

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
این که کجا رفته باید برات مهم باشه خواهرم غولی مثل اعتیاد در کمین و در یه لحظه یک آن اتفاق میوفته خی ...

چیکار میتونم بکنم یعنی چیزی از دستم برنمیاد شاید باورت نشه ولی ارزو دارم تو همچین حال و روزی ببینمش که به خواری افتاده

منم زدم به بی خیالی ..آب که از سرگذشت چه یک وجب چه صدوجب..وقتی چند بار بهم خیانت کرده بره هرغلطی خواست بکنه..حالا دیگه باهزار نفرم باشه مهم نیس برام ساله دیگه خدا بخواد جدامیشم ازش

چیکار میتونم بکنم یعنی چیزی از دستم برنمیاد شاید باورت نشه ولی ارزو دارم تو همچین حال و روزی ببینمش ...

خب خودتم باهاش میسوزی بنده خدا بچه داری؟؟؟؟

همیشه بی محلی نسبت به ترک خونه باعث میشه که طرف بفهمه از طریق این راه نمیتونه تورو به مذاکره برسونه و به خودش بیاد و راه عاقلانه تری را انتخاب کنه!

آفرین تصمیم درستی را گرفتی، سخته اما کارسازه

خب خودتم باهاش میسوزی بنده خدا بچه داری؟؟؟؟

اره ،،،،اینجا ادم چیزی میگه از فشار روانیش کم شه ،،،من اگه دلخوشی داشتم که تا صبح سرم تو گوشی نبود حواسم به زندگیم بود

اره ،،،،اینجا ادم چیزی میگه از فشار روانیش کم شه ،،،من اگه دلخوشی داشتم که تا صبح سرم تو گوشی نبود ح ...

ببخشید اگه ناراحتت کردم خواستم خواهرانه نصیحتت کنم همین