2777
2789
عنوان

زن مردی که می خوام بگم میشید

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 91 پست

اگه این مرد آدم خوبی بود و اخلاق و روان درستی داشت بچه هاش ک نوجوون بودن اونو انتخاب میکردن برا زندگی،پس ببین و بدون یه مشکلی داره ک بچه‌هاش ک از گوشتو پوستشن پول باباشون رو انتخاب نکردن و مادرشون رو انتخاب کردن

حالا میخای خودتو بدبخت کنی یه چیز دیگه اس

خود دانی

خودتو از تو چاله نندازی تو چاه عمیق تر

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند بار این تاپیک رو میزنی ...تو دوست داری بازم به شوهرت برگردی چرا دوباره رجوع نمیکنی چون دوست ندار ...

جای شما رو که تنگ نکردم . منم می خوام جدا بشم ولی چون مهریه می گیرم طلاق نمی‌ده . اگر زنی که می خواد بگیره شرط کنه که زنت رو باید طلاق بدی منم راحت میشم .

ادم سن پایین شایدولی ادم سن بالا با تجریه بالا محاله

عزیزم آدم سن پایین عقلش به چشمشه، میره زن یه کوتوله میشه که سن پدربزرگش رو داره؟ پولی هم که نداره بشه اسمشو شوگر گذاشت.

فقط مردای متوهم تو مجازی اصرار عجیبی دارن بگن همه زنا به هر قیمتی دنبال شوهرن! تو توئیتر و اینستا جوری نگران خانمان که سنشون بالا رفته و تنها موندن و یه نکبت وبال گردنشون نشده که ننه بزرگاشون اونقدر هول نیستن😂

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

وااای نهههههه مگه مرد قحطه با این ازدواج کنم 😤

💞 تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پاییزی، بغل  شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.💞

عووو انقد زن هستن که حاضرن باهاش ازدواج کنن . خیلی ها به ازین بدترش تن میدن.

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی