2777
2789
عنوان

پرنسس شدن پسرا یکی گیر داده

208 بازدید | 17 پست

پسرم آقا  من جوان بگم کسی پیوی من نیاد آدم بزرگتر میاد چرت و پرت میان میگن بخدا جزوه دادن باشه میدم تقلب میرسونم اصلا فرقی برام ندارع اما برا رابطه طرف میاد ازم ۷ سال اختلاف داریم یا کلی آدم دیگ پیوی من میان خسته میشم تو گروه دانشگاه گفتم آقا نیاین چرت و پرت بگید یکی از پسرا گفت این پرنسس بازیا چیه خوشگلی دردسر داره اینا الان این بچرو چیکارش کنم ازم کوچیک تره پسره ی زری زده منم فقط گفتم دلقک هرکی حسرت هوایی داره دیگه حسود من فراری تو دنبالشی یکی بیاد 

😅😅😅😅😅😅😅😅😅کودکان شاد

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

فهمیدم چی میگی...ولی متوجه نمیشم....

یه کم قشنگ تر بنویس...

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فهمیدم چی میگی...ولی متوجه نمیشم....یه کم قشنگ تر بنویس...

پیویم زیاد میان گفتم کسی نیاد برا چرت و پرت و رابطه ی پسر بهش برخورد ک پرنسس شدن و تازه ثابت کرده بودیم همین منم ب یارو گفتم دلقک

فارسی کیلی کیلی کم آیا؟😂😂

تا حالا ندیده بودم پسر پز زیر پوستی بده ک تو این سایت دیدیدم😂😂

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
پیویم زیاد میان گفتم کسی نیاد برا چرت و پرت و رابطه ی پسر بهش برخورد ک پرنسس شدن و تازه ثابت کرده بو ...

چی رو ثابت کرده بودی؟

برات مهم نباشه که بهش برخورده....

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

چی رو ثابت کرده بودی؟برات مهم نباشه که بهش برخورده....

ن می‌گفت تازه اثبات کردیم پرنسس نیستیم من جوابش گفتم دلقک ک یکی گفت چیزی نفرستی سنگین تره پاک کردم اصلا الان دیوونه شدم

این زبون بسته چی میگه ؟

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️به طور موقت این اکانت در دسترس نمی باشد .