2777
2789
عنوان

مامانم میخواست بهم سم بده 🙂💔

276 بازدید | 19 پست

نامزدمم خونمون بود بعد واسه شام داشتم از کنار آشپزخونه رد میشدم دیدم یه بشقاب جدا گذاشته رو میز و داره توش چند تا قطره از یه قوطی میچکونه اما خب فکرشم به ذهنم نرسید اونم ندید من اونجام...

موقع شام دیدم همون ظرفو به من داد آخه طرحش فرق می‌کرد با بقیه ، شک کردم بش گفتم چرا گفت دیگه همینجوری از تورو تو اینجا کشیدم ، گفتم من شام نمیخوام یهو گفت نه بیا ببین خوشمزه شده و بزور میخواست قاشقو بچپونه تو دهنم که نامزدم خیلی خیلی باهوشه و سریع فهمید و طی یه حرکتی اومد منو گرفت کشید کنار 😔، از اونموقع تا حالا دارم گریه میکنممممم😭😭😭

ساعت پنجی یه تاپیک سممون نشه؟😐😂

باز این چه شورش است که در خلق عالم است ؟              این حسین کیست که عالم همه دیوانه اوست ؟

بی نمکی از صفات بارز وی بود 😁

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا ادبیات تایپ کردنت هم شبیه خودشونه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اگگگگگ😒😂 خب حوصلم رفت

بخواب اگه مدرسه و دانشگاه و سرکار و بچه مدرسه ای نداری

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
من تازه بیدار شدم😂اگه خدا کمک کنه میخوام درس بخونم

رشتت چیه ؟ دوازدهمی دیگه ؟

منم دیروز امتحان داشتم شبش بیدار بودم واسه همین از امتحان که اومدم تا ۷ شب خوابیدم و الان دیگه خوابم نمی‌بره🙂 

باز این چه شورش است که در خلق عالم است ؟              این حسین کیست که عالم همه دیوانه اوست ؟
رشتت چیه ؟ دوازدهمی دیگه ؟منم دیروز امتحان داشتم شبش بیدار بودم واسه همین از امتحان که اومدم تا ۷ شب ...

هم رشته ی خودت😂

وای من یک ابرو ریزی کردم ک نگو🤣🤣🤣

منم دقیقا دیشب بیدار بودم ظهر گرفتم خوابیدم ساعت شیش و نیم عصر مامانم اومد بالای سرم گفت بیدار شو ابرومو بردی گفتم چیه گفت گوشیت نگاه کن

نگاه کردم دیدم نامزدم خودشو خفه کرده از بس زنگ زده و پیام داده در آخرم نگران شده زنگ‌زده ب مامانم گفته مهرسا کجاس🤣

نامزدم هی دیشب میگفت خیلی میخوابیا منم الکی میگفتم امشب دز عوضش نمیخوابم ولی باز خوابیدم🤣

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

هم رشته ی خودت😂وای من یک ابرو ریزی کردم ک نگو🤣🤣🤣منم دقیقا دیشب بیدار بودم ظهر گرفتم خوابیدم ساعت ...

عه😍❤️

🤣🤣بگو تا آخر امتحانا همین وضعیته باید باهام بسازی 🥲😂