2777
2789
عنوان

من عاشق این موقع از روزم🌤🤍🦋🌱📸

| مشاهده متن کامل بحث + 10029 بازدید | 219 پست

سلام معصومه جان خوبی .خوش میگذره .میگم یه ژل ضد جوش بهم معرفی می‌کنی .البته من جوش نمیزنما گاهی یدونه همون رو میکنم جاش میمونه یکی گفت یه طب اورژانسی برا جوش بخر این جور مواقع بجای کند اونو بزنی 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

باورت میشه با دیدن تاپیک دیروز درس خوندنت منم امروز از صبح ساعت ۷ بیدارم و دارم درس میخونم، اونم منی که به شدت عاشق خوابیدنم

از این تاپیکا بیشتر بزار مصی یا عکس درس خوندنتو از تلگرام واسم بفرست من به شخصه که خیلی انرژی میگیرم😍🥹

آدمک آخر دنیاست بخند، آدمک مرگ همینجاست بخند، دستخطی که تورا عاشق کرد، شوخی کاغذی ماست بخند ، آدمک خر نشوی گریه کنی ، کل دنیا سراب است بخند🎭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

معصومه جان تصاویری که از ویوی ساختمون کوچتون میزاری به شدت وایب منطقه ی ستارخان تهران رو به من میده� ...

😍

قربونت 

اون منطقه نیستیم عزیزم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
باورت میشه با دیدن تاپیک دیروز درس خوندنت منم امروز از صبح ساعت ۷ بیدارم و دارم درس میخونم، اونم منی ...

ای خدا چه حالم خوب شدددد

پیامت و تا جواب میدم تاپیک قبلی پرسیدی

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
ای خدا چه حالم خوب شددددپیامت و تا جواب میدم تاپیک قبلی پرسیدی

سلام عزیزم میشه راجع به ادامه تحصیل  راهنماییم کنی 

من سالل ۸۸ دیپلم حسابداری گرفتم

میخوام حسابداری رو ادامه بدم پیام نور بخونم 

ولی هیچی یادم نیست 

منابع و کتاب و اینا ندارم 

باید از کی راهنمایی بگیرم ؟

الهی وربی من لی غیرک یاغیاث المستغیثین
ای خدا چه حالم خوب شددددپیامت و تا جواب میدم تاپیک قبلی پرسیدی

همیشه خوب باشه عزیزم❤️

ممنون میشم قشنگم

آدمک آخر دنیاست بخند، آدمک مرگ همینجاست بخند، دستخطی که تورا عاشق کرد، شوخی کاغذی ماست بخند ، آدمک خر نشوی گریه کنی ، کل دنیا سراب است بخند🎭

سلام میشه یک ژل شستشوی صورت و تونر معرفی کنید لطفا.

من خودم قبلاً face washمخصوص پوست های چرت هیدرودرم استفاده میکردم ولی احساس میکنم چربی صورتمو کم نمیکنه نیاز به یک صابون داره کنارش

سلام میشه یک ژل شستشوی صورت و تونر معرفی کنید لطفا.من خودم قبلاً face washمخصوص پوست های چرت هیدرودر ...

عزیرم فوم شیت و شو راکوتان خوبه

تونر تی تری فارماسی

هوا سرده و بارش برف شروع شدهشیرینی خریدم اومدم خونه پدرم ،با پدر م چای بخوریم

عزیزم

به به چی ازین بهتر

مصی جون یک سوال درمورد پوست داشتم ازت بنظرت کره بدن خوبه یا لوسیون؟

عزیزم اگه پوستت چربه لوسیون بهتره

اگه خشکه کره بدن