2777
2789
عنوان

من عاشق این موقع از روزم🌤🤍🦋🌱📸

| مشاهده متن کامل بحث + 10025 بازدید | 219 پست

به به چه تراسی چه ویویی جون میده یچی پهن کنی شب  ی کرسی هم بزاری  چایو قلیونو این حرفا هم باشه  تا خود صبح بیدارباشی

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مصی عزیزم صبحتون بخیر ❤️ 

من پارسال درباره ی خواهرم باهاتون مشورت کردم همونم که گفتم خانواده میشناسنت ☺️☺️ حرف شما رو گوش دادیم ..خواهرم دوره ی مربیگری رفت مدرک گرفت و الان سه ماهه شاغله و خیلیم خوشحاله میگه بهترین تصمیمم بود و همش بخاطر شماست عزیزدلم ❤️ 

همش بخاطر مشورت درست شما بود گلم امیدوارم موفق بشید و به همه خواسته های قلبی‌تون برسید 😍😘🌸

منم عاشق این لحظاتم 😍 

همسرعزیزم رفته سرکار

قهوه درست کردم تو هوای بارونی شیراز میخورم 

خدایا شکرت 

فقط یه بچه کم داریم که انشاالله خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه 🙏 🌸🌱

سلام مصی مهربوننننن🤗✨

خدا قوت❤️

میگم من پوستم چربه ولی الان تو فصل سرما و ... خیلی نه، منافذ و.. هم ندارم، چی کار کنم پوستم شاداب باشه؟ به نظرم انگار خیلی خسته است صورتم😔 

چه محصولی خوبه

آنان که به تو دل بسپارند، لا خَوْفٌ عَلَیْهِمْ وَ لا هُمْ یَحْزَنونْ🌱✨🦋