2777
2789

اول بگم یکسال و نیم باهاشون تو یه ساختمون بودم.مشکلات و دخالت خیلی زیاد بود تا اخر سر دعوای من و شوهرم پدرشوهرم زنگ زد به بابام و مادربزرگم گفت بیایید دخترتون رو ببرین نخواستیمش یه صفت خوب نداره.بابامم‌ با پدرشوهرم حسابی دعواش شد و منم رفتم شهرمون چندماهی بودم تا شوهرمو گفتم خونه جداکزدی برمیگردم.مجبور شد خونرو جداکنه.الان بعد یکسال باباش مرد میگه باز باید برگردیم اونجا که تنها نباشن.برادرشوهر ۲۰ سالشه و خواهرشوهر هفت ساله دارم خانواده پدربزرگ مادری مادرشوهرمم تو اون ساختمونن.تازه واحد قبلیمون ۲۰۰ متر بود اجاره دادن به پدریزرگ شوهرم یه واحد شصت متریه میگه بریم اونجا که کرایه هم ندم.حالا اون دوسالی که با خانوادش بودم شوهرم کلا پنج میلیون هم پس انداز نکرده بود شبا هم تا ساعت دو شب با دوستاش ولگردی بود کلا خیالش راحت بود انگار بابت همه چی.خونه هم با طلاهای من اجاره کرد.اون ساختمون برا اشنای شوهرمه که ایران نیست و ساختمون کلا دست ایناست .شوهرم میگه بریم دوسه سالی باشیم تا خونه فروش بره بعدش جدامیشیم یا یه دوطبقه راه جدا میگیریم😐نمیدونم راست میگه یا دروغ میگه خونرو گذاشتیم واسه فروش.و اینم بگم شوهر من اصلا خونه پدرم نمیره حتی عروسی داداشم بزوور و اتماس بردمش.الانم بهم گفت اگ نیای جدامیشیم 

اقایون باردار سایت👰🏻‍♂️🫃🏻 توی تاپیک من نظر ندن🙄

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین اگه حوصله داری روانت به فنا بره اره

تازه یچیزی رو یادم رفت شوهرم و اون خواهرش وابستگی شدید دارن به هم نزدیک بودیم خواهرش کلا خونه ما و بغل شوهرم بود .حی با شوهرم حرف میزدم‌ تو خونم بچه از حسادت گریه میکرد

چی بگم والا نری بهتره ولی میگه جدا میشم😑

انقدر وابسته خانوادش بود از اول باباش مزد فهمیدم یه روزی بهم این حرفو میزنه

الان جدا نشی یه سال دیگه با مشکلات عصبی و کش مکش زیاد جدا میشی. این نه خودش اهل زندگیه؛ نه بخواد خانوادش میذارن. اشتباه تو هم این بوده که وقتی به خانوادت سر نمیزنه؛ میری خونه مادرش که حالا توقع اضافی هم پیدا کنه.

به هرحال اگرم خواستی بری یه سری شرط و شروط محکم براش بذار و ببرش محضر امضا کنه. نکرد بگو برو درخواست طلاق بده. خودش بره که مهریه رو هم بده 

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
تازه یچیزی رو یادم رفت شوهرم و اون خواهرش وابستگی شدید دارن به هم نزدیک بودیم خواهرش کلا خونه ما و ب ...

خب اینا دلیلش اینه که زندگی با خانواده شوهر درست نیست حتی اگه بهترین آدم ها باشن و تو عروس خوبی باشی ناراحتی پیش میاد دلیلشم معلوم نیست. کلا دوری و دوستی بهتره

یکی سر پا موند و رسید:)