2777
2789
عنوان

نظرتون درمورد پسرای شهریوری چیه خصوصیاتشون چیاس

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 47 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بابام عاطفی مهربون حسابگر مغرور از خود راضی متعصب مهرطلبه فقط خودشو و افکار خودشو قبول داره نمیزاره حرف بزنی نظر بدی کلن به فنا میددت ترسو محتاط مصلح اندیش به ضعیف ظلم میکنه

شهریوری ها مغرور و خودخواهن،اصن بدرد ازدواج نمیخورن، ۳تا مرد شهریوری داریم هرسه تاش خیانتکار و مغرور،و اصن مرد زندگی نیستن.

جدیدا تو اینستا هم کلیپش پر شده ک میگن شهریوری هارو برا دوستی انتخاب نکنین بدرد نمیخورن، مثه همون کلیپایی ک برا امیرها میگفت باهاشون دوس نشید ک بکن در رو هستن .

ولی شهریوری رو خودم ب شخصه ۳تا مرد شهریوری دارم تو جمعمون. مزخرف تر از مرد شهریوری وجود نداره،

همچنین مرد بهمنی هم مغرور و فقط رو حرف خودش میمونه و لجبازی میکنه  

چرا روانی؟

دیگه چند مورد دیدم روانی بودن دیگه😁دختراشونو نه ها من پسراشونو میگم اونا روانی هستن 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

بابام شهریوریه خیلی مهربون و احساساتیه

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
مثلا چیکار می کردن؟ 😂

زندگی نکردم باهاشون و اما رفتارهای نا به هنجار ازشون زیاد دیدم من به طالع بینی اعتقاد ندارم اما وقتی چند مورد شبیه هم میبینم نظرم جلب شد که نکنه همشون واقعا همینطورن آخه یکی دو تا که نیستن زیادن 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
واقعا؟ 😂

نمونه اش شوهرم،برادر شوهرم ،دوست شوهرم ، داماد خاله ام.

ببین ماه تولد الکی نیس،واقعا اونایی ک تو هر ماهی بدنیا اومدن یه خصوصیات خاص همون ماه رو دارن.مثلا اردیبهشتی ها مهربونن، واقعا مردای خوبی ان،اسفندی ها احساساتی و رویا پردازن، بهمنی ها خودپسند و لجبازند.با اتمادبنفس بالا،نزدیک۵نفر بهمنی دارم از اقوام و دخترم هم بهمنی هس،اخلاقای همه مثه همه،دوتا بهمنی اگه باهم ازدواج کنن حتما منجر ب طلاق و جدایی میشه چون هردو لجباز و خودپسندو مغرور ان. خلاصه ک هرچی درمورد ماه تولد میگن راسته ما یه بار نشستیم دور هم تجزیه تحلیل کردیم همه اونا ک تو ماهای مشترک بدنیا اومدن اخلاقای مشترکی دارن

موافقم مخصوصن با بهمنی 😅

دختر خودم بهمنی هس،و ۵نفر دیگه از اقوام، کلا اخلاقای بهمنی ها و شهریوری ها و اسفندی ها تو دستمه،اردیبهشتی ها و دی خیلی آدمای خوبی ان،اسفندی ها مهربونن و احساساتی،بهشون محبت کنی برآن جون میدن،کلا اسفندی ها با معرفت و اصن اهل خیانت نیستن،زن اسفندی نمیتونی پیداکنید ک خیانتکار باشه،چون باوجدانن و نمیتونن خودشون رو ب گناه آلوده کنن.دی آدمای تو دار هستن،آروم کاراشون رو با احتیاط و منظم انجام میدن،دقیق هستن و دلشون میخاد با برنامه ریزی کار کنن شاید نتونن ولی دلشون میخاد.