2777
2789
عنوان

پسرم امروز تو خونه به یکی سلام داد

319 بازدید | 21 پست

خونه ما دو طبقست ویلایی

تهرانم زندگی میکنیم 

طبقه پایین نمیریم زیاد ولی چون نورگیر داره (حیاط خلوت) جوجه ای کبابی چیزی اونجا درست میکنیم

دیشب همسرم داشت جوجه درست میکرد پسرم تو پذیرایی یهو گفت سلام آقا🥲چهارسالشه پسرم

هرچی پرسیدیم به کی سلام دادی 

گفت رفتش ی آقایی هست به اون سلام دادم😢😢

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تخیل زیاد میکنن

جدی نگیر

منم توی کل کودکیم با یکی حرف میزدم و ادای گرفتن دستشو در میاوردم ولی همشو دقیقا یادمه که وانمود میکردم و هیچی نمیدیدم😂

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
تخیل زیاد میکننجدی نگیرمنم توی کل کودکیم با یکی حرف میزدم و ادای گرفتن دستشو در میاوردم ولی همشو دقی ...

خو برا شما تخیلع

والا ما شلوارمو کثیف کردیم😂😂😂

پسر من از پشت پنجره با یکی حرف میزد میگفت برو اینجا چرا وایسنادی الان مامان میاد میبیندت 😆😆😆

تا کلاس دوم ابتدایی چند تا دوست خیالی داشت که هرکدوم اسم و شخصیت کاملا متمایز داشتن !!

توی خونتون صوت قران بذار پخش بشهاسفند دود کنو اینکه چهار قل زیاد بخون با صدای بلند و حرز امام جواد ب ...

والا عزیزم میخوام اینکارارو‌کنم‌

ولی قشنگ سکته کردم خودم

خودم تازه زایمان کردم بهم ریختم حسابی

توی خونتون صوت قران بذار پخش بشهاسفند دود کنو اینکه چهار قل زیاد بخون با صدای بلند و حرز امام جواد ب ...

وای یه بار بچه بودم مامانم تو خونه صوت قرآن گذاشته بود 

در خونه رو باز کردم فکر کردم یکی مرده جیغ میزدم 

مامانمم فکر کرده بود جن رفته تو پوستم صدای قران میشنوه اینجوری میشه😂😂😂

زنانی که پای دویدنشان را بریده اید ،دخترانی به دنیا می آوردند که بال پرواز دارند...

والا عزیزم میخوام اینکارارو‌کنم‌ولی قشنگ سکته کردم خودمخودم تازه زایمان کردم بهم ریختم حسابی

نگران نباش هیچی نمیشه 

بچه ها تخیلاتشون خیلی قویه 

بچه تا قبل زبون باز کردن حائلی بین این دنیا و اون دنیا نداره به محض اینکه یاد میگیره حرف بزنه ارتباطش با ماورا قطع میشه

مطمین باشید بچتون با تخیلاتش سرگرم بوده ولی حتما انرژی خوتتون رو بالا ببرید برای ارامش خودتون