2777
2789
عنوان

نظرتون درمورد پسرای شهریوری چیه خصوصیاتشون چیاس

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 47 پست
آره اتفاقا اونیم که میشناسم اینجوریه

پس ازش فرار کن

چون بابام روزگارمان سیاه کرد 

دوزار بهم محبت نکرد همش چرتکه میندازه ببینه به کی محبت کنه به کی نه از خواهرام حساب میبره جرات نداره حرف بزنه 

قدرت تصمیم گیری و زندگیم ک هیچ

مادرم افسردگی شدید داره تازه با این حجم ادعا سابقه خیانت داره

آب پیدا کنن ماهیگیران قابلین 

کلن قیدشو بزن وگرنه باید قید زندگی و لذت رو به گور ببری

اره اینو قبول دارم منم این سه تا مرد ک اطرافم شهریوریه،هم روانی آن هم خسیس، ولی اصن مهربون نیستن.ب ب ...

خسیس رو در مورد اونا که میشناسم تایید نمیکنم اما اگه بگی منفعت طلب بله که صد در صد خیلی با حقه و دروغ و ریا فیلم میبینم پول میکَنَن از این و اون بقیه خصوصیاتی هم که گفتی بله میبینم که دارن 

البته همون چند موردی که میشناسم قطعا آدمای خیلی خوب و عالی متولد این ماه وجود دارند که ما نمی‌شناسیم 🤔

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خسیس رو در مورد اونا که میشناسم تایید نمیکنم اما اگه بگی منفعت طلب بله که صد در صد خیلی با حقه و درو ...

فیلم بازی میکنن*اشتب تایپی

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣