2777
2789
عنوان

نظرتون درمورد پسرای شهریوری چیه خصوصیاتشون چیاس

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 47 پست

به اینجور چیزا اعتقادی ندارم 

ولی اکثر شهریوریا آدمای منطقی هستن ولی مغرور بودن هم از صفات بدشونه 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
دیگه چند مورد دیدم روانی بودن دیگه😁دختراشونو نه ها من پسراشونو میگم اونا روانی هستن

اره اینو قبول دارم منم این سه تا مرد ک اطرافم شهریوریه،هم روانی آن هم خسیس، ولی اصن مهربون نیستن.

ب بشدت دروغگوها ی خوبی هستن.اصن نمیتونی بفهمی دارن دروغ میگن، خیییلی هم کلا دروغگو ان

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ب نظرمن شهریوری ها اصن منطقی نبودن، کلا حرف حرف خودشونه، ب نظرات بقیه احترام نمیذارن، جلو بقیه ی ظاهر دارن و شوخ طبع هستن و تو خونه با افراد صمیمی برج زهرمار،همون ضرب المثل معروف ک میگه کوچه روشن کن و خونه تاریک کنن، مجلس گرم کن هستن. رفیقباز هستن. و خیییلی دروغگو.راحت دروغ میگن، قلبشونم سنگی هست عذاب وجدان نمیکشن ب کسی ظلم کنن، راحت حق مظلوم رو میخورن و میگن حقمه. پول حرام راحت از گلوشون پایین میره.

ولی اسفندی ها بدجور عذاب وجدان میکشن،سر هیچ و پوچ خودشون رو بازخواست میکنن ک نکنه دل کسیو شکسته باشم،یا مثلا باخودشون خود درگیری دارن ک چرا فلان‌جا فلانی بهم بدگفت. 

پسر من 12سالشه شهریویه

تا الانش که پوست منو کنه 

هنوز دوس داره بگیرمش بغلم نازش کنم ببوسمش هممممشم اذیت خواهرش میکنه به نظرم از حسودیشه 

روز زن باباش برای من یه انگشتر خرید میخواست سکته کنه از حرص

با دیدن یکی دو تا آدم بد دور و برتون همه رو بد نکنید.

من مرد شهریوری زیاد دیدم .هم تو فامیل هم به واسطه کارم.

نمونه ش دایی خودم، زندایی من خوشبخت ترین زن دنیاست.  اگه بدونید با اخلاقی که داره داییم چطور زندگی رو ساخته.

اصلا خسیس نیست خونه و ماشین رو بنام خانومش کرده. طلا رو نگم سر تا پا. همیشه بهترین و گرانترین لباس و ادکلن و لوازم آرایشی و و و ....

خیلی مهربون و دلسوزه، خیلی به خانواده ش احترام میزاره.

خلاصه ش کنم، بقول زندایی م، همه دنیا هم بیاد تو زندگیم ، دنیای زندایی داییمه. هیچ کس یک لحظه مثل اون نمیشه.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
هرچی ک گفتی همسرمن ک شهریوریه برعکسشهکامل ترین ادمیه ک دیدم.

چندساله ازدواج کردین؟؟؟

منم فکرمیکردم بهترینن، ولی بعد۸سال چهره واقعیش روشد

همونطور ک گفتم دروغگوها ی خوبی ان.

انقد قشنگ دروغ میگن ک از واقعیشم بهتر.من ک خودمو زرنگ دوعالم داشتم چندسال بخاطری ک فکرمیکردم بهترین مرد عالم نصیبم شده میپرستیدمش،یهو فهمیدم ی خونه جدا مجردی داره،ی زن جدا،ی شغل دیگه،

وای خدا انقد هم من خنگ نبودم هیشکی باورش نمیشد ی آدم انقد خوب بتونه همه رو بازی بده 

بعدشم من از ی نفر حرف نمیزنم

۳نفر شهریوری کنارمن.هر سه تا همینجوری آن ک گفتم

الهی شوهرشما بهترین باشه و بمونه بهترین برات.و خوشبخت باشی همیشه

چندساله ازدواج کردین؟؟؟منم فکرمیکردم بهترینن، ولی بعد۸سال چهره واقعیش روشدهمونطور ک گفتم دروغگوها ی ...

منم مادرم خالم مادربزرگم دایی هام همسرم پدرشوهرم شهریوری ان😐

یکی از یکی گل تر

ماه تولد ربطی ب ذات نداره

اون ذاته ک خرابه

تورو سننه؟

اره گلم اینو ک قبول دارم خیلیا ذات بدی دارنذات بد هم هیچ وقت نیکو نگردد

اره به ماه تولد نیس اون بچه ای ک شهریور دنیا میاد آبان میاد دست خودش ک نبوده.هرجوری ام ک در اینده بشه از تربیت و ذاتشه

تورو سننه؟